13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalGala Folk "Om Bun", pe 5 mai la Sala Palatului

Gala Folk „Om Bun”, pe 5 mai la Sala Palatului

 În cadrul Galei Folk „Om Bun”, ce va avea loc anul acesta pe 5 mai, se vor afla pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, nume de rezonanţă ale genului din ţara noastră.  Fiul regretatei Tatiana Stepa, Cătălin, va readuce publicului câteva din piesele artistei.  

 

În continuare, vor oferi recitaluri artişti consacraţi precum Zoia Alecu, aflată la prima prezenţă în cadrul Galelor Om Bun, Cristian Buică, care va interpreta piese mai noi, ce urmează să apară pe viitorul său album (intitulat „Chitanţe”), Mircea Bodolan (de asemenea un debutant  în cadrul Galei), Daniel Iancu, care va lansa noul sau disc „Mii de smaralde”, disc ce va revela o latură a artistului mai puţin cunoscută publicului larg, Pavel Stratan, Victor Socaciu cu al său „Birou Executiv”, Vasile Şeicaru, secondat la clape, aşa cum ne-a obişnuit în ultimul timp, de făgărăşeanul Victor Hoaja, Mircea Vintilă însoţit de „Brambura” şi, în final, încheind în mod deja tradiţional Gala, Mircea Baniciu împreună cu ai săi colegi de scenă Vladi Cnejevici şi Teo Boar. Fostul Phoenix a promis, în glumă, că va inaugura cu ocazia Galei o pălărie nouă. La propriu.

În cadrul spectacolului, un moment aparte îl va reprezenta recitalul lui Evandro Rossetti, italianul venit la studii în România în urmă cu 40 de ani, adoptat de ţara noastră şi devenit unul din pionierii folkului mioritic. Venit special de la Roma pentru acest eveniment, fostul student la stomatologie ne va aminti cu siguranţă de piesele sale de referinţă, din care nu va lipsi celebrul „Cosma Răcoare”, lansat în anii Cenaclului Flacăra împreună cu Vali Sterian şi Sorin Minghiat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă