13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalBiletele la Enrico Macias s-au ieftinit

Biletele la Enrico Macias s-au ieftinit

Admiratorii lui Enrico Macias încă mai pot să achiziţioneze bilete la concertul de mâine, 30 aprilie, de la Sala Palatului. Biletele din categoria de preţ 250 lei costă mai puţin cu 40%, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Oricine cumpără un bilet într-unul dintre sectoarele D, E, H sau I ale Salii Palatului, va plăti mai puţin cu 40%, adica 150 lei în loc de 250 lei. Celelalte bilete costă: 90 lei, 150 lei, 200 lei şi 300 lei.

 Enrico Macias vine în România pentru primul lui concert la Sala Palatului, în data de 30 aprilie. Concertul va începe la orele 20.00 şi va fi unul special deoarece marcheaza debutul Festivalului Muzicii Franceze. În martie Enrico a lansat un nou album numit „Voyage d’une melodie”. Acesta conţine melodii în mai multe limbi, cu tonalităţi orientale, fiind conceput ca o călătorie muzicală prin mai multe culturi. La concert, admiratorii vor putea asculta atât melodii de pe acest nou album cât şi piese mai vechi, deja foarte cunoscute în lumea întreagă, precum „La femme de mon amie”, „Le filles de mon pay”, „Le Mendiant de l’amour” si „Zingarella”.

Concertul Enrico Macias este organizat de Rev Production & Entertainment.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă