7.8 C
București
joi, 21 noiembrie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiDe la Interne nu se mai văd grătare externe

De la Interne nu se mai văd grătare externe

Pentru carmangeriile ce înregistrează scăderi dramatice la cel mai căutat produsul al lor, de obicei, mititeii, Marcel Vela este considerat un pericol mai mare decât COVID-19.

Marcel Vela este hotărât să facă instrucție cu pasionații de grătar și chermeze, prin ordonanțe militare.

De când Guvernul a impus interdicția de a ieși din casă în intervalul orar 22:00 – 06:00, cu excepția celor care merg la muncă, într-adevăr, cum era de așteptat de multă vreme, doar cei aflați la conducerea administrațiilor publice centrale și locale mai pot acționa “noaptea, ca hoții”.

Interpreții de manele și cei de muzică populară se simt de asemenea discriminați de Marcel Vela, deoarece acesta poate susține recitaluri de la pupitrul ministerial, în timp ce ei sunt nevoiți să cânte pe la balcoane și doar din difuzoare.

Vremea ține însă cu minitrul Marcel Vela și stăvilește furia nărodului înfuriat, deoarece nu mai sunt condiții propice de grătar.

Totuși, cât timp ai un balcon închis cu termopane de calitate inferioară, plătite cu sume frumoase de bani publici, de primarul tău care ți-a reabilitat termic blocul pentru un vot, este păcat să nu profiți, având în vedere că nici Dani Mocanu și nici Florin Salam nu îngheață din difuzor.

Românii nu înțeleg însă de ce Marcel Vela este atât de egoist, doar pentru că el se află la Interne, nu trebuie să lase pe nimeni să mai vadă exteriorul.

Totuși, Marcel Vela a reușit o performanță greu de egalat, revoluționând piața locurilor de muncă.

Ministrul Afacerilor Interne a reușit ceea ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sau alți edili ai marilor orașe din România nu și-au permis nici măcar să viseze.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Hackathon4Health 2024: Trei proiecte inovatoare în sănătate premiate cu 10.000 USD fiecare

Eldie, DataCare și Instincted sunt echipele care au câștigat ediția a șaptea a Hackathon4Health, desfășurat între 8-10 noiembrie 2024, la Universitatea de Medicină și...

Cum să alegi cel mai bun sistem de încălzire pentru casa ta

Atunci când te pregătești să construiești o casă, alegerea sistemului de încălzire este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua.  Un...

Pensiile cresc din ianuarie 2025: Pensia minimă garantată ajunge la 1.415 lei

Valoarea Punctului de Referință (VPR) pentru calculul pensiilor va crește de la 81 de lei la 91 de lei, marcând o majorare de 12,1%,...
Ultima oră
Pe aceeași temă