21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternațional"Live in The Lounge" cu Cuantune, la The Ark

„Live in The Lounge” cu Cuantune, la The Ark

Cuantune revine la The Ark în cadrul seriei de evenimente „Live în The Lounge”, cu un nou concert, vineri, 22 aprilie, începând cu ora 21:00, potrivit unui comunicat de presă. Convingând prin melanjul jazz-ului clasic cu beat-urile moderne, Cuantune promite un show pe placul pasionaţilor de jazz şi ritmuri fusion deopotrivă. 
 
 Cuantune este printre puţinele trupe româneşti definite printr-un sound inedit şi captivant, cu un stil aparte, greu de încadrat într-un singur gen muzical. În show-urile live, Elizabeth şi Mario F. Cruxfader alături de muzicienii care îi acompaniază pe scenă,  inovează şi propun un sound fresh, cu influenţe de acid- şi nu-jazz, trip-hop, electro, soul sau funk.

Proiectul a luat naştere în primăvara anului 2010, iar primul single oficial „Stand up on your feet (we’re having a party)” a fost lansat recent, debutând direct în TOP 5 la Radio Guerrilla. Trupa a concertat de-a lungul timpului alături de trupe celebre precum Nouvelle Vague şi Club Des Belugas, impresionând audienţa prin diversitatea şi creativitatea show-urilor. 

Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...
Ultima oră
Pe aceeași temă