21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalDoug Aldrich (chitaristul de la Whitesnake): Aştept cu nerăbdare concertul de la...

Doug Aldrich (chitaristul de la Whitesnake): Aştept cu nerăbdare concertul de la Bucureşti

 Chitaristul trupei Whitesnake, Doug Aldrich, a declarat, în exclusivitate pentru CityFM, că aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu fanii din România. De asemenea, artistul a dat detalii despre cel mai recent album, „Forevermore”, despre show-ul de la Bucureşti, dar şi despre colaborarea cu Ronnie James Dio.

„Abia aşteptăm să ajungem la voi, iar dacă vorbeşti cu tour managerul mi-ar plăcea să vin la CityFM”, a declarat Doug Aldrich.

Interviul, realizat în exclusivitate de Kirk, va fi difuzat, miercuri, după ora 11:00, în emisiunea „Pâine şi Kirk”, şi în reluare, joi, de la ora 15:oo, în emisiunea „City City Bang Bang”.

 Bazele Whitesnake au fost puse de David Coverdale, fost membru al trupei Deep Purple, formaţie cu care a fost şi comparată de critici. În prezent, trupa este formată din David Coverdale (voce), Doug Aldrich (chitară), Reb Beach  (chitară, backing vocals), Michael Devin (bas, backing vocals) şi Brian Tichy (tobe, percuţie).
 Trupa britanică va susţine un concert, pe 3 iulie 2011, la Bucureşti, show ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album,”Forevermore”. Whitesnake a mai concertat în România în 2008.

Cele mai citite

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă