18.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportSergiu Nicolaescu: Demisia mea din PSD este ca un divorţ

Sergiu Nicolaescu: Demisia mea din PSD este ca un divorţ

Preşedintele Comisiei pentru cultură din Senat, Sergiu Nicolaescu, a spus că demisia lui din Partidul Social Democrat (PSD) poate fi asemănă cu un divorţ, relatează Agerpres.

”Demisia mea din PSD este ca un divorţ. Nepotrivire de caractere. Vinovaţi putem fi şi eu şi celălalt. Mai multe persoane. Anumiţi oameni din conducere. Dacă spun anumiţi, înseamnă că nu vreau să dau nume. (…) Partidul încă nu mi-a aprobat demisia, dar va trebui să îmi aprobe hârtia. Nu o să am nici o discuţie în acest sens”, a declarat Sergiu Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu a adăugat că va preda conducerea Comisiei vicepreşedintelui acesteia, Tiberiu Bokor (UDMR), până când partidul va decide cui îi va reveni şefia. 

Întrebat dacă va reveni asupra deciziei sale de a demisiona din PSD, Sergiu Nicolaescu a evitat să dea un răspuns.

Senatorul Sergiu Nicolaescu a anunţat, luni, la şedinţa grupului social-democrat, că demisionează din Partidul Social Democrat, după 20 de ani de la înscriere, au declarat surse din partid, citate de Agerpres.

Potrivit aceloraşi surse, Nicolaescu ar fi avut informaţii potrivit cărora conducerea PSD intenţionează să-l schimbe de la conducerea Comisiei de cultură din Senat.

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat, ieri, că demisia din partid a senatorului Sergiu Nicolaescu a constituit o surpriză şi a precizat că acesta nu a avansat niciun motiv pentru gestul său. Sârbu a spus că nimeni din interiorul grupului nu s-a aşteptat la un asemenea gest, chiar dacă „supărări mai există, mai apar între colegi”.

Cele mai citite

Iohannis nu a fost informat din timp de inundațiile din sudul Moldovei

Este problematic că mulţi n-au avut niciun fel de avertizare din partea autorităţilor la ultimele inundaţii, a declarat miercuri, la New York, preşedintele României,...

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...

De ce Donald Trump vrea să amenințe Iranul cu „distrugerea”

Donald Trump a declarat miercuri că ar trebui să ameninţe Iranul cu "distrugerea" dacă această ţară ar ataca un candidat la alegerile americane, declaraţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă