18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportBoureanu: Nu l-am auzit niciodată pe Blaga pomenind public de o întâlnire...

Boureanu: Nu l-am auzit niciodată pe Blaga pomenind public de o întâlnire cu preşedintele Băsescu

Vicepreşedintele PDL, Cristian Boureanu, a declarat că nu l-a auzit e Vasile Blaga vorbind public despre vreo întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, dar a adăugat că şeful statului are dreptul „să facă orice declaraţie, pe orice subiect”, relatează NewsIn.

 

„Am participat cu Vasile Blaga la toate întâlnirile din filiale din ultimele săptămâni şi, personal, nu l-am auzit pomenind în public de vreo întâlnire cu preşedintele Băsescu. Şeful statului are dreptul să facă orice fel de declaraţie pe orice subiect doreşte, atunci când consideră necesar„, a afirmat democrat-liberalul.

El a comentat afirmaţia preşedintelui conform căreia PDL nu are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte: „Mai în glumă, mai în serios, mi s-a spus, când am intrat în PDL, că orice simplu soldat, caporal sau ofiţer din PDL are în raniţă bastonul de mareşal”, a mai spus liderul PDL, citat de NewsIn.

Preşedintele Băsescu a declarat duminică, la Covasna, că nu i-a plăcut faptul că a fost folosit în campania internă a PDL şi nici speculaţia publică din partea echipei lui Vasile Blaga conform căreia ar fi renunţat să-l susţină pe Emil Boc pentru şefia PDL, subliniind că nu şi-a schimbat opţiunea.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă