18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCorina Mica, noul PR & Communication Manager OMG România

Corina Mica, noul PR & Communication Manager OMG România

Corina Mica este noul director de comunicare si PR al grupului Omnicom Media Group România.

Strategia noastră pe piaţa locală vizează o comunicare mai activă către clienţi şi lărgirea bazei de informaţie pe care Omnicom o pune la dispoziţia lor. Corina, un membru activ în industria noastra, vine cu expertiza necesară pentru a cataliza toate resursele din reţea şi a le canaliza în direcţia creşterii nivelului de Client Service,” a declarat Carmen Tănăsie, CEO al Omnicom Media Group România.

Absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Corina Mica are o experienţă de aproape 15 ani în jurnalism şi comunicare. Pentru ultimul an şi jumătate Corina a făcut parte din echipa Action Global Communication ca Advertising Sales Manager pentru Financial Times pentru România şi Republica Moldova. Anterior, Corina a fost new business manager pentru Loco Branding & Communication.

În cariera jurnalistică care se intinde pe parcursul a aproape 10 ani, Corina a lucrat pentru The Diplomat – Bucharest în poziţia de consultant editorial şi ca redactor şef şi director editorial pentru Bucharest Business Week.

Omnicom Media Group este divizia media a Omnicom Group Inc., una dintre cele mai importante companii de marketing şi comunicare din lume.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă