20 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialSchimbări la CS Tomis

Schimbări la CS Tomis

Gheorghe Slabu a decis să se retragă de la conducerea grupării de la malul mării, însă va rămâne în noul Consiliu de Administraţie.

 

Problemele de sănătate şi recenta implicare în politică l-au determinat pe Gheorghe Slabu să renunţe la funcţia de preşedinte al echipei de handbal feminin CS Tomis Constanţa. Acesta va rămâne în continuare în conducerea administrativă alături de alţi parteneri, aceştia urmând a avea obiectivul de a reconstrui, echipa.

„Am stat şapte ani la cârma echipei, însă trebuie să mă retrag. Am probleme de sănătate şi m-am implicat şi în politică, nu mai am timpul necesar pentru a conduce echipa în cele mai bune condiţii. Consider că am reuşit să conduc echipa către rezultate notabile, printre care şi o finală de cupă europeană. Îmi pare nespus de rău că las formaţia în momentul în care se confruntă cu atâtea probleme, însă echipa care va conduce acest club va avea cu siguranţă mai mult succes”, a declarat Slabu. CS Tomis va fi condusă de un Consiliu de Administraţie din care vor face parte reprezentanţi ai mai multor instituţii constănţene.

DJST, CJC, Fundaţia pentru Sport, AJ Handbal şi, nu în cele din urmă, Gheorghe Slabu se vor ocupa în continuare de destinele echipei de pe litoral. Aceste instituţii au deja împărţite atribuţiile pentru viitor. Slabu se va ocupa de cazarea echipei la Constanţa şi de masa jucătoarelor, precum şi de costurile de deplasare. CJC va plăti salariile, DJST va contribuii cu săli de antrenament şi medicamentaţie, Fundaţia pentru Sport va suporta cheltuielile adiacente deplasărilor, cantonamente, iar AJ Handbal va se va ocupa de toate celelalte lucruri necesare pentru buna desfăşurare a programului. Acesta va fi pus la punct la prima întâlnire a Consiliului. Directorul executiv, Paul Alexe, ne-a mărturusit că acest program se va baza pe întinerirea echipei, iar obiectivul pentru sezonul următor este rămânerea în primul eşalon.

Lot în pioneze

Cu opt înfrângeri consecutive la activ, CS Tomis merge sâmbătă să joace la Galaţi. Echipa de pe litoral nu are nici cea mai mică şansă la victorie în condiţiile în care lotul este format doar din 10 jucătoare, dintre care două sunt portari, iar alte patru evoluează pe postul de extremă. Paul Alexe a pus punctul pe i după ultimele evoluţii, declarând: „Atât poate echipa la ora actuală! Este greu să joci în condiţiile de acum şi să îţi propui să câştigi”. CS Tomis nu mai poate retrograda datorită diferenţei de puncte existentă între echipa de pe litoral şi locurile retrogradabile, puncte acumulate în special în prima parte a campionatului.

7 ani a stat Gheorghe Slabu în funcţia de preşedinte al CS Tomis Constanţa.

Cele mai citite

Concurența dintre hoteluri și Airbnb: Costuri ridicate și reglementări stricte versus acces facil și taxe minime

Deschiderea unui hotel implică nu doar o investiție financiară semnificativă, ci și obținerea a nu mai puțin de 14 avize și certificate necesare pentru...

Nicușor Dan susține că oamenii nu sunt în pericol, dacă trec prin Piața Unirii

Primarul general afirmă că nu există un expert care să confirme urgența lucrărilor de reabilitare Primarul Capitalei nu crede că graba cu care primarul sectorului...

Situație incredibilă la Bordeaux! Portarul a fost folosit pe post de mijlocaș

Goalkeeperul de rezervă al clubului francez Girondins de Bordeaux a fost trimis pe teren ca mijlocaș în timpul meciului din Cupa Franței împotriva echipei...
Ultima oră
Pe aceeași temă