4.5 C
București
luni, 11 noiembrie 2024
AcasăSpecialPoli, mai norocoasă decât CFR-ul

Poli, mai norocoasă decât CFR-ul

CFR Cluj-Poli Timişoara era ultima şansă pentru alb-vişinii să mai spere la un eventual titlu, iar Poli nu trebuia să piardă contactul cu liderul Oţelul Galaţi. A ieşit un meci spectaculos, cu multe ocazii de gol, greşeli ale arbitrului Marius Avram, printre care şi un cartonaş roşu pentru CFR, şi cu mai mult noroc pentru bănăţeni, care au câştigat pentru prima oară în Gruia de când CFR-ul este patronat de Arpad Paszkany. Elevii lui Dusan Uhrin jr. s-au impus cu 2-1, însă „centralul” partidei a fost principalul subiect de discuţie, în special în vestiarul CFR-ului, care a acceptat cu greu o înfrângere în faţa propriilor suporteri.

Zicu, gol anulat greşit

„La singurul penalty care a fost în acest meci, Rafael Bastos a fost eliminat. Dacă se dădea 11 metri acolo, Sepsi trebuia avertizat cu galben, mai avea unul şi era el eliminat, dar arbitrul a dictat total invers. CFR a fost vânată. Noi trebuia să câştigăm acest meci, nu timişorenii. Păcat pentru aceşti jucători, pentru că şi eu am fost şi ştiu cum e să-ţi dai sufletul pe teren 90 de minute şi să te judece cineva în felul acesta. Obiectivul nostru în continuare este să jucăm fotbal şi să luptăm, împotriva tuturor, pentru un loc de Europa League”, a declarat antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan. Chiar dacă cei de la Poli au câştigat, bănăţenii au contestat şi ei arbitrajul, mai ales că pe reluări s-a văzut că eurogolul lui Ianis Zicu, din a doua repriză, a fost anulat greşit. Totuşi, cele trei puncte i-a mai domolit pe alb-violeţi.

„Am avut o presiune în plus pentru că Oţelul a câştigat, iar acum trebuie să ştim să gestionăm foarte bine situaţia din clasament. Pe cei de la CFR i-am dominat la capitolul fizic”, a declarat Zicu, cel mai în formă jucător din Liga I.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă