15.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul, pe ultima sută de metri

Farul, pe ultima sută de metri

Echipa constănţeană mai are două săptămâni la dispoziţie pentru a pregăti returul campionatului Ligii a II-a.

Chiar dacă este cea mai îndepărtată echipă constănţeană de promovare, Farul este singura dintre cele trei formaţii ale judeţului care poate ajunge în primul eşalon. Cu un lot destul de mult modificat faţă de tur, cu antrenorul schimbat, dar având condiţiile necesare pregătirii partidelor, marinarii nu ascund faptul că se gândesc la promovare. Pentru a realiza acest lucru, Farul are nevoie de un retur de campionat aproape perfect. Constănţenii mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a pregăti a doua parte a campionatului. În prima dintre acestea, alb-albaştrii au programate două amicale, jocuri care sunt baza pregătirii.

În prima partidă, Farul întâlneşte o altă echipă a judeţului, care este mult mai bine plasată în clasamentul competiţiei, Săgeata Năvodari. Meciul se joacă mâine, cu începere de la ora 11.00. La finalul săptămânii mai este programat un joc, de această dată cu o echipă mai slabă, CS Eforie.

Acest meci va avea loc sâmbătă, cel mai probabil în nocturnă şi va fi testul care va arăta evoluţia constănţenilor în perioada de iarnă. La puţin timp de la reunire marinarii au mai întâlnit pe CS Eforie şi au fost învinşi cu scorul de 4-0 de echipa ce ocupă locul cinci în seria secundă a eşalonului al treilea. „Urmează o săptămână hotărâtoare, să vedem la cine renunţăm şi pe cine mai aducem”, a spus noul director sportiv al constănţenilor, Cristian Cămui.

Acesta a ocupat chiar şi funcţia de principal la FC Farul, iar în debutul sezonului a condus Callatis Mangalia într-o serie de 8 victorii consecutive în Liga a III-a.

Farul nu îşi uită apropiaţii

La fel ca marile cluburi, FC Farul a decis să îşi apropie foştii mari jucători, antrenori şi angajaţi. Aceştia au fost chemaţi în această săptămână la club pentru a primi invitaţii la meciurile din returul Ligii a II-a ale echipei constănţene. Prin acest demers, oficialii echipei de pe litoral speră să sporească numărul de spectatori de la meciurile Farului. Marinarii stau foarte prost la acest capitol. Deşi au unul din cele mai mari stadioane din competiţie, Farul are una dintre cele mai mici medii de spectatori pe meci.

2 meciuri de pregătire joacă FC Farul în această săptămână, penultima de pregătire dinaintea startului sezonului.

Cele mai citite

„M-am declarat vinovat de jurnalism”, spune Julian Assange, fondatorul Wikileaks

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a declarat marți că a fost eliberat după ani de încarcerare doar pentru că s-a declarat vinovat de a face...

Simona Halep revine pe teren la turneul din Hong Kong! Când va juca românca

Organizatorii turneului de la Hong Kong au anunțat că Simona Halep va juca miercuri, în jurul orei 13:00, împotriva Arinei Rodionova, într-un meci așteptat...

Doi pensionari români, prinși de vameși pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro

Doi pensionari români au fost prinși cu bijuterii de 650.000 de euro pe Aeroportul din Munchen. Vameșii au observat, inițial, un ceas de lux...
Ultima oră
Pe aceeași temă