21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialKapetanos, debut cu gol la CFR Cluj

Kapetanos, debut cu gol la CFR Cluj

Fanii şi oficialii echipei CFR Cluj nu au aşteptat degeaba debutul lui Pantelis Kapetanos în tricoul alb-vişiniu. Fostul golgheter de la Steaua Bucureşti nu şi-a pierdut îndemânarea nici la CFR Cluj şi se pare că promisiunea sa, cum că va da mai multe goluri decât la Steaua, are şanse mari să se împlinească. Intrat pentru ultimele 20 de minute ale ultimului meci amical al CFR-ului înainte de reluarea campionatului, cu FC Bihor, grecul a făcut legea în atacul gazdelor. Deşi era 3-0 pentru CFR, Kapetanos a dat totul pe teren, pentru început un „assist” la golul de 4-0 a lui Gabi Mureşan, după care a înscris chiar el pentru un 5-0 promiţător în vederea meciului cu Victoria Brăneşti, primul oficial din 2011. Astfel, chiar dacă nu este apt 100% pentru a duce un meci întreg, Kapetanos pare, de departe, cel mai reuşit transfer al CFR-ului în această pauză competiţională, chiar dacă preşedintele Iuliu Mureşan are altă părere.

Mai vine un jucător

„Atitudinea la echipă este bună, coeziunea este bună, atmosfera este bună şi mă felicit pentru cel mai bun transfer pe care l-am facut, iar numele lui este Alin Minteuan. Evident, ne bucură cum a jucat Kapetanos, este bine că a debutat cu gol, pentru că pe un atacant îl ţin în viaţă golurile. Mă aşteptam să dea gol la debut, de ce nu?”, a spus Mureşan. Oficialul din Gruia este mulţumit de jocul feroviarilor după miniruşinea cu Arieşul Turda şi a mai declarat că sunt şanse mari ca CFR să mai facă un transfer până la reluarea campionatului. „S-a văzut o schimbare la echipă după meciul cu Arieşul Turda şi, chiar dacă e greu să batem cu 5-0 şi pe Victoria Brăneşti în campionat, mergem la Buzău să câştigăm, după care să facem la fel în fiecare meci care urmează. Lotul e complet, poate o să mai vină un ultim jucător din străinătate, vedem”, a încheiat, misterios, Mureşan.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă