16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăInternaționalB'ESTFEST, între 1 şi 3 iulie, la Bucureşti

B’ESTFEST, între 1 şi 3 iulie, la Bucureşti

Cea de-a patra ediţie a festivalului va avea loc la iarbă verde, primele nume confirmate fiind Skunk Anansie şi Pendulum.
 
 După un an de pauză, B’ESTFEST revine în 2011 cu o nouă imagine, într-o noua locaţie! 1, 2, 3 iulie sunt zilele în care se va desfăşura cea de-a patra ediţie a festivalului, care anul acesta a dat betoanele din centrul capitalei pe iarbă verde din nordul oraşului, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere. Primele nume confirmate în cadrul programului din acest an sunt Skunk Anansie şi Pendulum, pentru prima dată într-un show live la Bucureşti.
 
 Vara această, Emagic va organiza cea de-a patra ediţie a festivalului B’ESTFEST într-o noua locaţie, în nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunari. Pe malul unui lac umbrit de sălcii, o suprafaţa verde de aproximativ 10 hectare urmează a fi transformată în B’ESTFEST CAMP, unde publicul va avea la dispoziţie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival într-un decor complet diferit de cel cu care fusese obişnuit până acum. B’ESTFEST va dispune începând din acest an şi de un spaţiu generos de campare destinat publicului, într-o zonă în care vor exista toate facilităţile necesare pentru un „summer camp” veritabil. Festivalul va beneficia de o scenă principală şi mai multe arene secundare, publicul având la dispoziţie o varietate mult mai largă de experienţe festivaliere, de la concerte la expoziţii neconvenţionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri şi restaurante. De asemenea, scena principală va funcţiona până după 12 noaptea, urmând a exista şi zone de entertainment care vor activa până dimineaţa.
 

Cele mai citite

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Femeie găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de un incendiu

O tragedie a avut loc în comuna Laza, județul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizată în propria locuință în...

Un maraton ratat al fondurilor europene: România se blochează la 3%

Nicolae Ciucă reclamă faptul că din actualul exerciţiu 2021-2027 au fost atrase mai puţin de 3% din fondurile europene pe care România le are...
Ultima oră
Pe aceeași temă