16.8 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăSpecialShow-room Bronto la Cluj

Show-room Bronto la Cluj

Compania clujeană Bronto, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa produselor, sculelor şi maşinilor pentru grădinărit, este prezentă pe piaţa clujeană cu un nou şi modern show-room. Acesta este situate pe strada Dâmboviţei, numărul 47.

Reprezentanţii Bronto au anunţat lansarea pe piaţa românească a două noi branduri: Maruyama (Japonia) şi Wolf Garten (Germania).

Parteneriat consolidat

Conducerea Bronto a anunţat că îşi va consolida parteneriatul cu grupul american MTD. Acesta a achiziţionat compania germană Wolf Garten, iar ca urmare, Bronto a devenit şi reprezentantul în România al acestei mărci germane. Însă planurile de expansiune ale companiei Bronto nu se opresc aici. Compania clujeană va aduce pe piaţă maşini produse de compania Maruyama.

În portofoliul Bronto se află deja şi mărci precum Ikra Mogatec. Compania clujeană a reuşit să organizeze una dintre cele mai eficiente reţele de distribuţie la nivel naţional. Cu ajutorul partenerilor săi, firma clujeană asigură prezenţa, distribuţia şi vânzarea acestor mărci peste tot în România. Însă filosofia companiei presupune şi dezvoltarea unui parteneriat cu cumpărătorii, pentru că aceştia primesc şi consultanţa necesară.

„De obicei, vin oameni care ne spun că dispun de o anumită suprafaţă pe care ar dori să cultive ceva anume. Noi ne interesăm nu doar de suprafaţă, ci şi de caracteristicile şi calitatea solului, în aşa fel încât produsul pe care îl cumpără să se potrivească cu aşteptările clientului nostru”, explica Judit Kocsis.

Cele mai citite

Kylian Mbappe a câștigat procesul cu PSG! Ce sumă colosală a primit francezul

Superstarul francez Kylian Mbappe a câștigat recent un proces împotriva fostului său club, Paris Saint-Germain, obținând o sumă de 55 de milioane de euro...

Lista stranierilor pentru meciurile cu Kosovo și Cipru din noiembrie

Selecționerul Mircea Lucescu a anunțat lista preliminară cu jucători din străinătate pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, programate pe 15 și 18 noiembrie. Vineri,...

Primele trupe nord-coreene au sosit în regiunea Kursk

Coreea de Nord a trimis aproape 12.000 de soldați în Rusia, inclusiv 500 de ofițeri și trei generali Primii soldați nord-coreeni care au participat alături...
Ultima oră
Pe aceeași temă