13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecial"U" Cluj a terminat cumpărăturile

„U” Cluj a terminat cumpărăturile

Noul fundaş stânga al Universităţii Cluj, Nicola Ascoli, a fost prezentat, duminică, în cantonamentul „şepcilor roşii” din Antalya drept ultimul transfer al iernii. Alături de finanţatorul Florian Walter şi antrenorul Ionuţ Badea a mai fost prezent şi Nwakaeme Anthony, un atacant care şi-a prelungit contractul cu „U”, deşi a fost împrumutat, în tur, la Arieşul Turda. „Odată cu venirea lui Nicola putem anunţa că s-a făcut ultimul transfer la „U”. Mai aveam nevoie de un fundaş stânga pentru a completa perfect sistemul de joc gândit de Ionuţ Badea şi mă bucur că am reuşit să aducem şi pe acest post un jucător. De asemenea, după ce a stat cuminte în garsoniera lui la Turda, Tony ne-a surprins plăcut în acest cantonament şi i-am prelungit contractul cu încă patru ani”.

Badea vrea lângă Europa League

„Nigerianul este un jucător serios şi sunt sigur că ne va ajuta în retur, oricum a fost o surpriză pentru că nu mă aşteptam să se adapteze aşa rapid. Per total, sunt foarte mulţumit de transferurile făcute”, a pus Florian Walter o mică presiune pe tehnicianul Ionuţ Badea, care trebuie, cu acest lot, să ocupe la finalul sezonului un loc între 8 şi 12 în clasament. Tehnicianul a părut la rândul lui încântat de jucătorii veniţi în această iarnă şi chiar s-a gândit că „U” ar putea ocupa un loc chiar vecin cu o poziţie de cupă europeană. „În acest moment, avem dubluri pe toate posturile şi sunt mulţumit de jucătorii aduşi. A fost o perioadă de transferuri bine gândită, pe roluri, dar urmează o perioadă importantă acum, pentru că este cea de dinaintea reluării campionatului. Ne putem îndeplini obiectivul, dar dacă evoluţiile ne vor permite, ne putem gândi chiar să ocupăm şi un loc mai sus în clasament”, a spus Badea. Primul meci al Universităţii va fi pe 26 februarie, la Alba Iulia, cu FC Braşov.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă