7.4 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăInternaționalBon Jovi nu va mai susţine concerte timp de doi ani

Bon Jovi nu va mai susţine concerte timp de doi ani

Rockerii de la Bon Jovi au de gând să întrerupă timp de doi ani seria concertelor, pentru a avea timp să-şi „reîncarce bateriile şi să poată crea”, potrivit bateristului Tico Torres, citat de presa internaţională.

„O pauză este la fel de binevenită pentru ca oamenii să te aprecieze cum se cuvine”, a declarat Torres.

Spre liniştea fanilor, ieşirea din scenă pentru doi ani nu va însemna şi retragerea definitivă, asigură Richie Sambora. „Avem nevoie de o pauză, însă nu va fi una foarte lungă. Vrem să susţinem concerte precum cei de la Rolling Stones”, a precizat Sambora.

Ultimul concert de dinaintea pauzei va fi la Lisabona, în iulie. Înainte de acesta, însă, trupa va cânta la Bucureşti în 10 iulie, în Piaţa Constituţiei.

În decembrie 2010, Bon Jovi a fost desemnată, pentru a doua oară în ultimii trei ani, trupa cu cel mai mare succes în concerte, înregistrând aproape 1,6 de milioane de spectatori şi încasări de peste 146 de milioane de dolari, potrivit topului Bilboard pentru intervalul noiembrie 2009 – noiembrie 2010, potrivit newsin.ro.

În plus, nu mai puţin de 69 dintre concertele din ultimul an ale trupei rock fondate la New Jersey s-au desfăşurat cu casa închisă.

Bon Jovi a fost prima în acest clasament şi în 2008, când concertele trupei au adus 210 milioane de dolari.

Cele mai citite

Fii brand întâi la tine acasă

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbră, deși au nevoie de lumină și soare mult, produsele românești sunt rara avis pe rafturile marilor...

Cazinoul din Constanța întredeschide ușa, după 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arăta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru că sunt refăcute după modelul original. Deși la începutul anului,...

Netanyahu spune că pacea este mai aproape după uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului mişcării palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferă şansa păcii în Orientul Mijlociu, a declarat joi seară premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...
Ultima oră
Pe aceeași temă