17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialRevista "Numai U", bine primită de public

Revista „Numai U”, bine primită de public

După „Meciul Campionilor”, adresat suporterilor echipei CFR Cluj, fanii Universităţii au şi ei o revistă proprie.

Cotidianul „România Liberă” a semnat, în luna decembrie, un parteneriat cu clubul sportiv Universitatea Cluj, iar săptămâna trecută a apărut al doilea număr al revistei „Numai U”, în editarea grupului „Medien Holding”. Ediţia care a apărut săptămâna trecută a revistei a fost distribuită, pentru început, celor peste 1.000 de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor „Horia Demian” la derby-ul Ligii Naţionale de handbal feminin, „U” Jolidon Cluj-CSM Bucureşti, 36-26 ¬(18-12). Fanii clujeni au putut afla informaţii despre ultimul meci al echipei feminine de handbal, dar şi despre echipele de handbal masculin, volei şi baschet.

Revista, şi la „derby-ul Ardealului”

Aceştia au putut citi cronicile meciurilor desfăşurate în ultima etapă şi avancronicile partidelor din zilele următoare, un interviu cu Silviu Vasiliu, unul dintre cei mai buni rugbişti de la „U” Cluj, dar au putut afla şi clasamentul la zi din fiecare sport. Sâmbătă, revista s-a bucurat de un mare succes şi la meciul de volei feminin dintre „U” Cluj, şi CSMU Craiova, dar mai ales la „derby-ul Ardealului” în baschetul masculin, „U” Mobitelco Cluj-CSU Atlassib Sibiu.

Peste 2.500 de spectatori au umplut până la refuz sala clujeană, iar lecturarea revistei a fost completată şi de un succes categoric al favoriţilor.

Proiecte axate pe sport

„Numai U” este al doilea proiect de sport realizat de „România Liberă” în ultimele patru luni, după suplimentul „Meciul Campionilor”, editat pentru campioana României la fotbal, CFR Cluj, a cărui apariţie va fi reluată o dată cu reînceperea Ligii I. De asemenea, „România Liberă” a editat şi revista oficială a primului turneul final european de baschet masculin, găzduit de Cluj, „Final Four”, din Cupa Europei Centrale. Revista „Numai U” va fi distribuită, pe lângă Sala Sporturilor „Horia Demian” şi la celelalte competiţii organizate de Universitatea Cluj, şi în instituţiile publice, universităţi, biblioteci şi alte puncte de interes pentru publicul clujean.

Publicaţii de succes

În prezent, redacţia din Transilvania – Banat a României Libere realizează un portofoliu de produse de succes. Este vorba de săptămânalul „RL – Ediţia de Transilvania”, cel mai important furnizor de informaţie regională, de „Săptămâna RL”, cel mai citit săptămânal din România, cu peste 1.300.000 de cititori, suplimentul săptămânal „Aldine”, cel mai vechi şi mai apreciat din portofoliul RL, revista „Meciul Campionilor”, care a acoperit mediatic meciurile CFR Cluj din Liga Campionilor, Liga I şi Cupa României, „Numai U”, care acoperă toate competiţiile organizate de CS Universitatea Cluj şi site-ul www.romanialibera.ro/transilvania.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Sectoarele economice cu cele mai mari și cele mai mici salarii medii nete. Unde se câștigă cel mai bine

Sectorul energetic, IT-ul, transporturile aeriene și telecomunicațiile oferă cele mai mari salarii în România, conform ultimelor date publicate de Institutul Național de Statistică. În luna...

Vine viitura pe Dunăre. Ce fac autoritățile

Debitul Dunării, la intrarea în ţară, pe secţiunea Baziaş, va creşte în perioada următoare, până la 8.000 mc/secundă Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a...

Se retrage Adi Petre! Fostul atacant al lui FCSB își încheie cariera de fotbalist la doar 26 de ani

Adrian Petre, un nume cunoscut în fotbalul românesc și internațional, se retrage din activitatea sportivă la doar 26 de ani, după o carieră marcată...
Ultima oră
Pe aceeași temă