13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialVictorie lejeră pentru 'U" Jolidon Cluj

Victorie lejeră pentru ‘U” Jolidon Cluj

Liga Naţională de handbal feminin s-a reluat cu etapa a 10-a, iar ocupanta poziţiei secunde în clasament, „U” Jolidon Cluj, a avut un meci numai bun pentru reacomodarea cu întrecerea internă. În Sala Sporturilor „Horia Demian” a venit o formaţie, HCM Buzău, cu mari probleme financiare şi preocupată mai mult de lupta pentru salvarea de la retrogradare. De necazurile oaspetelor au fost conştiente şi elevele tehnicianului Gheorghe Covaciu, care le-au luat de sus pe buzoience. La pauză, avansul pe tabelă a fost de doar patru goluri, 21-17, iar până la final clujencele au reuşit „performanţa” de a primi 34 de goluri de la o formaţie care marchează rar, chiar şi pe teren propriu, atâtea goluri.

Ajutor de la Baia-Mare

„U” Jolidon a înscris, însă, 41 de goluri, pentru o victorie, 41-34, care nu l-a mulţumit pe deplin de tehnicianul vicecampioanelor. „O să am o discuţie cu fetele pentru că nu se poate să primim 34 de goluri pe teren propriu. Este o victorie importantă, am obţinut două puncte, dar nu mai putem intra la fel de lejer în meciuri. Urmează o deplasare grea la Brăila unde trebuie să jucăm altceva”, a declarat Gheorghe Covaciu. Clujencele s-au bucurat de două ori după partidă, pentru că una dintre echipele care erau la doar două puncte în spate în clasament, Tomis Constanţa, a pierdut, surprinzător, pe teren propriu cu HCM Baia-Mare. Cu o Camelia Balint în mare formă, maramureşencele au jucat atent şi au reusit să profite de greşelile mari ale gazdelor pentru a se impune, pe final, cu 28-25. Astfel, „U” Jolidon a acumulat 17 puncte în clasament, cu trei puncte sub liderul Oltchim Râmnicu Vâlcea.

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă