7.4 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăLifestyleFoodLeticia: Îmi place competiţia, să dau tot ce este mai bun, să...

Leticia: Îmi place competiţia, să dau tot ce este mai bun, să câştig

Romanialibera.ro vă invită să-i cunoaşteţi pe cei care vor să reprezinte România în 2011 la Eurovision Song Contest. În fiecare zi veţi putea citi exclusiv pe romanialibera.ro un interviu cu artiştii participanţi la Selecţia Naţională Eurovision.

Astăzi vă prezentăm un interviu cu Leticia, înscrisă în competiţie cu piesa „Dreaming of You”.

Finalistul Selecţiei Naţionale Eurovision 2011 va fi decis chiar în noaptea de Revelion în cadrul unui show realizat de TVR.

De ce ai decis să participi la Eurovision?  

 
Leticia: Pentru că este un concurs cu o bogată istorie şi renume în muzică de calitate şi îţi oferă posibilitatea de a te exprima, dar este şi o rampă de promovare şi lansare spre atenţia publicului.
 
Care este povestea piesei „Dreaming of You”

 
Leticia: „Dreaming of You” a fost gândită şi creată de compozitorii Play&Win special pentru Eurovision din dorinţa de a oferi o piesă care să placă publicului auditor românesc dar să fie şi pe placul europenilor.
 
 Ce aşteptări ai de la Selecţia Naţională Eurovision?
 
Leticia: Ca toţi competitorii din această finală sper să obţinem o poziţie cât mai înaltă în clasamentul final şi să tindem chiar spre marele premiu „biletul către Dusseldorf”, să reprezentăm cu mândrie ţara.
 
 Cum ţi se pare organizarea de până acum?
 

Leticia: Foarte bună, suntem informaţi tot timpul. Oameni competenţi şi extrem de profesionişti şi atenţi.
 
 3 motive pentru care meriţi să reprezinţi România la Eurovision 2011.

Leticia: Primul motiv ar fi calităţile vocale, doi – dragostea şi  dedicaţia faţă de muzică şi faţă de cei care apreciază arta muzicală şi trei-  îmi place competiţia, să dau tot ce este mai bun, să câştig.
 
 Ce piese participante la Selecţia Naţională ar avea cele mai mari şanse să reprezinte România la Eurovision? Cum ar arata un Top 5?

Leticia: Toţi avem şanse egale, nu aş putea să-mi exprim un top. Să dea Dumnezeu să câştige cea mai bună piesă şi să facem treabă bună în Dusseldorf.
 
 De ce concurenţi te temi?

Leticia: Nu pot spune că mă tem de vreun concurent, toţi avem calităţi, acum rămâne de văzut cum va fi prestaţia live din finală.
 
 Ce calităţi trebuie să aibă o piesă ca să câştige un concurs cum este Eurovisionul?

Leticia: Nu ştiu dacă există calităţi sau un standard anume, important e să transmită.
 
 După Eurovision ce urmează? Un proiect nou?

Leticia: Vom lucra în continuare împreună cu compozitorii mei la album şi sperăm că anul 2011 să fie plin de împliniri muzicale şi cât mai multe hituri. 

Urmăriţi videoclipul piesei „Dreaming of You” cu care Leticia participă la Eurovision. 

Cele mai citite

Pensionare anticipată pentru românii care locuiesc în zone poluate

Un proiect legislativ, adoptat tacit de Senat, reintroduce această pensionare anticipată  De la 1 septembrie, noua Lege a pensiilor a înlocuit-o pe cea anterioară și...

Anunț public pentru autorizație de mediu

Societatea BRAILA WINDS SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 4, Bulevardul MĂRĂŞEŞTI, Nr. 4-6, CORP C4, CAMERA 302, Etaj 3, înregistrată cu număr...

Consilier județean din Gorj, săltat de mascați și dus la audieri

În cartierul Obreja din Târgu Jiu, joi dimineața, polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi din Brigada Specială de Intervenție...
Ultima oră
Pe aceeași temă