7.4 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăLifestyleFoodClaudia Pavel: "I Want U To Want Me" este o piesă bună,...

Claudia Pavel: „I Want U To Want Me” este o piesă bună, ar putea fi hit oriunde

Romanialibera.ro vă invită să-i cunoaşteţi pe cei care vor să reprezinte România în 2011 la Eurovision Song Contest. În fiecare zi veţi putea citi exclusiv pe romanialibera.ro un interviu cu artiştii participanţi la Selecţia Naţională Eurovision.

Astăzi vă prezentăm un interviu cu Claudia Pavel, înscrisă în competiţie cu piesa „”I Want U to Want Me”.

Finalistul Selecţiei Naţionale Eurovision 2011 va fi decis chiar în noaptea de Revelion în cadrul unui show realizat de TVR.

De ce ai decis să participi la Eurovision?  
 
Este un concurs cu renume internaţional ce oferă o oportunitate unică de promovare pentru artişti precum şi o modalitate competitivă de a lansa o piesă bună.
  
Care este povestea piesei cu care ai intrat în concurs? Ce atuuri are?
 
Este o piesă de dragoste cu mare accent pe interpretarea vocală. O piesă sensibilă, plină de emoţie şi sinceră. Cred că principalul atu este emoţia pe care această piesă o transmite. Calitatea producţiei şi structura compoziţiei contribuie şi ele la acest lucru. Piesa are o desfăşurare foarte naturală şi o sinceritate aparte.
 
 Ce aşteptări ai de la Selecţia Naţională Eurovision?
 
 Sper că ne vom clasa pe unul din primele 3 locuri. Sigur, toţi dorim să câştigăm selecţia dar fiind un concurs, doar o singură piesă va merge mai departe. Votul publicului va fi decisiv în noaptea de Revelion şi sper că publicul să aprecieze şi să voteze această piesă. S-a vorbit mult despre calitatea selecţiei. Publicul de Eurovision este de multe ori subiectiv imediat după realizarea selecţiei oficiale. Este o selecţie bună şi reflectă corect muzica şi creativitatea muzicală din România la ora actuală. Anul trecut au fost aceleaşi reproşuri din partea unor voci dar Ovi şi Paula au câştigat locul 3 în marea finală.
 
Cum ţi se pare organizarea de până acum?
 
 Organizarea este bună şi se vede clar experienţa echipei TVR în organizarea Eurovisionului. 
 
3 motive pentru care meriţi să reprezinţi România la Eurovision 2011.
 
 Este o piesă bună, care ar putea fi hit oriunde. Este o piesă care va avea cu siguranţă succes la radio, producţia este actuală şi de nivel internaţional. Interpretarea mea în noaptea dintre ani va fi pe măsura eforturilor depuse de cei din jur.
 
Ce piese participante la Selecţia Naţională ar avea cele mai mari şanse să reprezinte România la Eurovision ? Cum ar arata un Top 5?
 
 Toate piesele din selecţie au ceva special. Cred că favorite sunt Direcţia 5 cu „Cinema Love” şi Distinto/Ianna/Anthony cu „Open Your Eyes” alături de piesa lui Laurenţiu Cazan, cea a Dalmei şi Hotel Fm (din nou o echipă cu experienţă în concursul Eurovision).
 
 De ce concurenţi te temi?
 
 Nu cred că vreunul dintre concurenţi se teme de alţii. Este un concurs şi toţi participanţii realizează că numai o singură piesă va merge mai departe. Cu siguranţă piesa desemnată va fi cea care ar putea reprezenta cel mai bine România mai departe. 
  
 Ce calităţi trebuie să aibă o piesă că să câştige un concurs cum este Eurovisionul?
 
 Cred că în primul rând că trebuie să fie o piesă simplă, cu interpretare sinceră. La Eurovision contează foarte mult două elemente – structura piesei şi interpretarea.
 
 După Eurovision ce urmează? Un proiect nou?
 
 După Eurovision voi continua promovarea piesei „I Want U To Want Me”, în special pe posturile de radio urmând că în aprilie să lansez o noua piesă, de data asta o piesă dance, de vară.

Urmăriţi videoclipul piesei „I want U to Want Me” cu care Claudia Pavel participă la Eurovision.   

Cele mai citite

Fii brand întâi la tine acasă

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbră, deși au nevoie de lumină și soare mult, produsele românești sunt rara avis pe rafturile marilor...

Donald Trump îl atacă pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodată să lase să înceapă acest război

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cărui ţară a fost invadată de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodată să lase să...

Cazinoul din Constanța întredeschide ușa, după 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arăta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru că sunt refăcute după modelul original. Deși la începutul anului,...
Ultima oră
Pe aceeași temă