7.4 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăInternaționalRoxette lansează primul album după 10 ani de pauză

Roxette lansează primul album după 10 ani de pauză

După 25 de ani de succes internaţional şi peste 70 de milioane de albume vândute, Roxette revine în atenţia fanilor săi, după o pauză de aproape un deceniu, cu un nou material discografic ce urmează a fi lansat pe 11 februarie 2011, potrivit unui comunicat Emagic.

Albumul se va numi „Charm School” şi va fi promovat în cadrul turneului mondial pe care care celebrul duo suedez îl va susţine anul viitor şi care îi va aduce pe cei doi artişti pentru prima dată şi la Bucureşti, pe 31 mai, la Zone Arena.
Ideea unui album a luat naştere în timpul primelor concerte susţinute de Roxette în formulă consacrată în cadrul turneului Night of The Proms, primul după cei aproape 10 ani de pauză.

„În acele momente am început să ne gândim la viitor şi să facem planuri legate de un nou material –  un album care să captureze cele mai bune momente ale trupei Roxette… privind în acelaşi timp înainte!” a afirmat Per Gessle.

Aşa au început înregistrările pentru „Charm School”, un album cu 12 piese care alternează între ritmuri energizante de pop autentic şi balade răvăşitoare în stilul reprezentativ al trupei, împrospătat cu un sound elaborat şi extrem de captivant.

„Pentru mine, punctul de plecare a fost întotdeauna acela de a scrie piese pentru vocea lui Marie. Ea are abilitatea de a te face să crezi în fiecare cuvânt pe care îl intrepretează, motiv pentru care ea aduce poveştile la viaţă. Ca şi compozitor, acesta este un privilegiu incredibil de care mă pot bucura din nou, după atâţia ani” declară Per. „Charm School” este cel de-al optulea album de studio din cariera trupei şi primul pe care Marie şi Per îl lansează după reunirea lor din 2009. Materialul va apărea pe piaţă pe 11 februarie 2011, la doar o zi după lansarea oficială a primului single intitulat „She’s Got Nothing On (But The Radio)”.
 
 Piese de pe noul album, dar şi câteva dintre cele mai cunoscute hit-uri Roxette vor putea fi ascultate live în cadrul concertului pe care Marie şi Per îl vor susţine la Bucureşti pe 31 mai 2011, la Zone Arena.

Cele mai citite

Fii brand întâi la tine acasă

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbră, deși au nevoie de lumină și soare mult, produsele românești sunt rara avis pe rafturile marilor...

Consilier județean din Gorj, săltat de mascați și dus la audieri

În cartierul Obreja din Târgu Jiu, joi dimineața, polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi din Brigada Specială de Intervenție...

Cazinoul din Constanța întredeschide ușa, după 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arăta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru că sunt refăcute după modelul original. Deși la începutul anului,...
Ultima oră
Pe aceeași temă