6.8 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăSpecialProces pentru gropile din asfalt

Proces pentru gropile din asfalt

Câteva zeci de săteni din comuna clujeană Cojocna strâng bani pentru a da în judecată Primăria şi pentru a o obliga să plombeze gropile din asfalt.

Câteva zeci de familii din comuna clujeană Cojocna strâng bani pentru a angaja un avocat şi pentru a da în judecată administraţia locală. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că Primăria Cojocna nu a plombat gropile din asfalt. De asemenea, ei vor cere şi despăgubiri. „Este groaznic, pentru că prin comună a fost deviat traficul greu. Este vorba de camioanele societăţii care lucrează la asfaltarea drumului dintre Cojocna şi Iuriu de Câmpie.

Până să repare drumul acela, ni l-au stricat pe al nostru”, spune un sătean. Un alt locuitor din Cojocna, fostul consilier local Liviu Bojan, spune că din cauza traficului greu pereţii caselor oamenilor s-au crăpat. „Am cerut de mai multe ori Primăriei să repare drumul şi să reducă, astfel, efectul traficului greu asupra clădirilor din zonă. Nu s-a întâmplat nimic, iar gropile sunt vechi. În disperare de cauză, în campania electorală, am «asfaltat» o groapă cu un afiş cu chipul primarului PDL, Sorin Ranga. Au venit, au luat afişul, dar groapa a rămas la fel”, spune Liviu Bojan. Reprezentanţii Primăriei Cojocna refuză să comenteze demersul sătenilor.

Cele mai citite

Etapa a 3-a Europa League: Glasgow Rangers-FCSB 4-0

FCSB a pierdut în deplasare cu Glasgow Rangers, scor 0-4, în etapa a 3-a din Europa League. În urma acestui rezultat, campioana României a...
Ultima oră
Pe aceeași temă