16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialBurse pentru tineri creatori

Burse pentru tineri creatori

Finlanda, Italia şi Spania aşteaptă şase tineri creatori din România pentru cursuri de specializare. Muzeul Astra a lansat un nou concurs, în cadrul Proiectului European DREAM.

Atelierele de lucru sunt organizate pe trei domenii. Cei care concurează în domeniul lemnului vor avea şansa să studieze în Finlanda, cei care lucrează fibre naturale în Italia, iar meşterii în sticlărie vor putea studia în Spania. Cele trei ţări au bogate tradiţii în aceste domenii ale artei. Tinerii artişti au şansa de a participa la atelierele experimentale de creaţie Master Class. Cursurile vor dura câte 10 zile şi vor avea loc la începutul anului viitor. La final de stagiu, şcoala- gazdă va emite câte o diplomă fiecărui cursant, iar cele mai bune lucrări realizate de cei şase tineri vor fi prezentate într-o expoziţie găzduită de muzeul sibian.   

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă