9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialDinamo a depăşit complexul Gloria

Dinamo a depăşit complexul Gloria

Dinamo Bucureşti a învins în deplasare, cu 2-0, formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din cadrul etapei a XII-a din Liga I. Victoria a fost cu atât mai importantă cu cât roş-albii nu mai învinseseră la Bistriţa de doi ani. Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat că jucătorii săi au obţinut o victorie muncită şi meritată în meciul cu Gloria Bistriţa, apreciind că formaţia sa a câştigat trei puncte importante după partida cu Steaua. „Am câştigat trei puncte importante, iată că victoria cu Steaua se confirmă. Jucătorii au muncit mult pentru o victorie greu obţinută. La 1-0 am avut şi şansă, pentru că Gloria şi-a creat două ocazii mari. Dacă se făcea 1-1, nu ştiu dacă mai aveam puterea să revenim. Am riscat jucând la un moment dat cu patru atacanţi, dar uite că Andrei Cristea a intrat, a dat gol şi s-a terminat meciul. Am fost mai buni ca Gloria şi este de remarcat că este primul nostru joc în care nu luăm gol”, a spus Ioan Andone la conferinţa de presă de după meci. Tehnicianul a adăugat că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, i-a spus că a visat rezultatul meciului de vineri seară: „De dimineaţă, mi-a spus Borcea, la cafea, că a visat că o să batem cu 2-0 şi i-am spus că poate a visat urât. Eu nu cred în vise, doar în rezultatul final”.

Dănciulescu, titular

Referitor la titularizarea lui Ionel Dănciulescu, Andone a precizat: „Era timpul să joace şi Dănciulescu, care se supărase că nu a evoluat cu Steaua, dar a înţeles, pentru că trebuie să joace rând pe rând şi toţi trebuie să înscrie. Azi a fost rândul lui Niculae să stea pe bancă, chiar dacă a dat gol cu Steaua. Bine că am trecut peste acea perioadă proastă, în care jucă-torii îşi pierduseră încrederea şi în care nu vedeam soluţii, pentru că oricât de bine jucam, pierdeam”.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă