13 C
București
duminică, 13 octombrie 2024
AcasăSpecialMélenchon îl compară pe preşedintele Franţei cu Donald Trump, avertizându-l că riscă...

Mélenchon îl compară pe preşedintele Franţei cu Donald Trump, avertizându-l că riscă să fie înlăturat de la putere

Liderul partidului de extremă-stânga Franţa Nesupusă, Jean-Luc Mélenchon, l-a criticat dur pe preşedintele Emmanuel Macron, avertizându-l că riscă să fie înlăturat de la putere, denunţând şi instituţiile de presă, în cursul protestelor la care susţine că participă 150.000 de persoane, potrivit Mediafax.

"Lupta abia începe. Le vom propune organzaţiilor sindicale să lansăm o luptă determinată, decisivă, cu toţii împreună. Vreţi să ştiţi de ce nouă miliardari care deţin 90% din companiile media ne insultă? Pentru că lucrează pentru interesele proprii", a declarat Jean-Luc Mélenchon, potrivit ziarului Le Figaro, pledând pentru ieşirea a un milion de persoane pe Bulevardul Champs-Elysées din Paris.

Liderul formaţiunii Franţa Nesupusă a reacţionat la comentariile lui Emmanuel Macron, care a afirmat că "democraţia nu înseamnă ieşiri pe străzi".

"Străzile i-au doborât pe regi, pe nazişti, planul Juppé şi contractul primei angajări…Aţi văzut că Emmanuel Macron îl imită pe domnul Donald Trump, semnând decrete", a amintit Melenchon.

Cele mai citite

Alex Salmond, fost premier al Scoției, a murit la 69 de ani

Fostul premier scoţian Alex Salmond, fervent apărător al independenţei Scoţiei, a murit la vârsta de 69 de ani, au anunţat sâmbătă membri ai Partidului...

România învinge Cipru cu 3-0 în deplasare în Liga Națiunilor și conduce grupa din care face parte

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Ciprului cu scorul de 3-0 (3-0), sâmbătă seara, pe AEK Arena din Larnaca, în Grupa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă