17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăInternaționalPriviţi, gătiţi, mâncaţi şi savuraţi!

Priviţi, gătiţi, mâncaţi şi savuraţi!

Dacă sunteţi convinşi că un film bun poate fi vizionat doar cu o pungă de popcorn în braţe, TCM vă va demonstra că vă înşelaţi!

Din această săptămână, TCM a pregătit fanilor filmelor clasice un sezon de Delicatese, şi anume o serie de filme de excepţie, prezentate de o personalitate cunoscută publicului român, dar şi un concurs, ce se va desfăşura în perioada 20 septembrie – 1 octombrie.

De această dată, imaginea campaniei naţionale Delicatese TCM este maestrul bucătar Victor Melian, care va crea reţete speciale inspirate din filmele sezonului Delicatese. Cele zece reţete le veţi putea găsi pe site-ul www.tcmeurope.com/ro, începând cu data de 20 septembrie.

Filmele, prezentate foarte pe scurt de maestrul bucătar şi programate în fiecare seară de la ora 22.00, sunt: Pururea tânăr (Forever Young), Regii deşertului (Three Kings), Avocatul diavolului (The Devil’s Advocate), Ai primit e-mail (You’ve Got Mail), Platoşa de metal (Full Metal Jacket), Viaţă de stafie (Beetlejuice), Comisarul Harry (Dirty Harry), Podurile din Madison County (The Bridges of Madison County), Culoarea purpurie (The Colour Purple) şi Băieţi buni (Goodfellas).

De la reîntoarcerea în România, în 2001, Victor Melian a pornit un restaurant, „Esperanto”, a fost proprietar al restaurantului „Calderon” şi a produs pentru Realitatea TV emisiunea culinară „Mănânc, deci exist”. Este realizatorul emisiunii „Pur şi simplu delicios” de pe TVR 1, participă la emisiunea „Călător pe viaţă”, difuzată la acelaşi post TV, scrie articole şi este consultant la câteva proiecte culinare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă