19.8 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul a rămas şi fără Matei

Farul a rămas şi fără Matei

Contingentul de jucători care au părăsit FC Farul s-a mărit o dată cu trecerea internaţionalului de juniori Cosmin Matei în tabăra Stelei.

Este de aşteptat ca la reunirea echipei de pe litoral, dacă va mai avea loc, lotul echipei de pe litoral să fie unul extrem de subţire şi alcătuit în mare parte din juniori, jucători care au evoluat până acum pentru echipa secundă. Criza financiară fără precedent de la clubul constănţean a dus la exodul fotbaliştilor alb-albaştri, nemulţumiţi de faptul că instabilitatea financiară dăunează grav echipei. Cu salariile neplătite de luni bune, majoritatea jucătorilor au depus memorii şi au devenit liberi de contract, plecând la alte echipe. Unul ­dintre jucătorii pe baza căruia conducerea constănţenilor spera să mai dreagă problemele cu banii este Cosmin Matei.

Acesta a fost vedeta marinarilor în sezonul trecut şi, fiind dorit de foarte multe echipe, se spera ca suma obţinută de el să redreseze corabia marinarilor. Acesta a avut multe oferte însă a ajuns în cele din urmă la cea mai titrată echipă din România, Steaua. Matei s-a antrenat în această vară şi cu vicecampioana Unirea Urziceni, însă nu a ajuns la un acord cu gruparea ialomiţeană. A mai fost dorit şi de Astra Ploieşti, echipă la care deja au fost înregimentaţi patru foşti fotbalişti ai echipei de pe litoral. În cele din urmă, tânărul fotbalist constănţean, în vârstă de doar 19 ani, a ajuns acolo unde şi-a dorit.

„Am semnat pentru cinci sezoane cu Steaua. Pentru mine este ceva extraordinar, mai ales că sunt stelist de mic şi mi-am dorit mereu să joc la Steaua. Nu am apucat să mă văd cu domnul Victor Piţurcă. Am vorbit doar cu preşedintele Valeriu Argăseală. Obiectivul meu este să mă adaptez cât mai repede, să prind un loc în echipă şi să dau totul pe teren. Joc unde mă pune antrenorul, însă mi-ar plăcea postul de mijlocaş stânga”, a declarat Matei despre transferul său la echipa din Ghencea.

Săgeata cedează locul?

Una din cele trei divizionare secunde ale Dobrogei, Săgeata Stejaru, este la un pas de a renunţa la locul în eşalonul secund. Oficialii grupării au ajuns la un acord de principiu cu echipa CSM Şcolar Reşiţa pentru cedarea locului în Liga a II-a. Veştile sunt însă contradictorii. Oficialii reşiţeni deja îşi fac planuri pentru un sezon în eşalonul secund, în timp ce patronul Săgeţii, Mihai Terzi, declară că nu este nimic adevărat şi că sunt pure speculaţii. În zilele următoare urmează a se afla adevărul.

5 este numărul marinarilor care vor evolua în sezonul viitor al Ligii I, după ce, sezonul trecut, s-au chinuit pentru a supravieţui în eşalonul secund.

Cele mai citite

Rusia dă vina pe SUA pentru situaţia explozivă din Orientul Mijlociu

Rusia a afirmat marţi că situaţia explozivă din Orientul Mijlociu demonstrează "eşecul total" al politicii americane în regiune şi "neputinţa" Washingtonului de a preveni...

ANAF va publica în octombrie „lista rușinii” pentru datornicii din trimestrul 3

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va face publică, în cursul acestei luni, lista contribuabililor care nu și-au achitat obligațiile fiscale aferente trimestrului al...

Investițiile la bursă devin mai accesibile: Românii pot tranzacționa simultan pe BVB și pe bursele din SUA

Investitorii români au acum posibilitatea de a tranzacționa simultan atât pe Bursa de Valori București (BVB), cât și pe piețele bursiere din Statele Unite,...
Ultima oră
Pe aceeași temă