21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăInternaționalBlaga: PDL are o listă lungă pentru SRR şi SRTv, dar nu...

Blaga: PDL are o listă lungă pentru SRR şi SRTv, dar nu a ajuns la o concluzie

Partidul Democrat Liberal (PDL) nu a ajuns la o concluzie privind desemnarea unor candidaţi pentru consiliile de administraţie ale Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi Societăţii Române de Televiziune (SRTv), existând o listă lungă de propuneri, a declarat, joi, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, citat de Agerpres.

 

”Există o listă lungă la care am ajuns aseară (n.r. miercuri), care se discută şi astăzi şi mâine de către reprezentanţii noştri din comisiile de cultură (ale parlamentului n.r.). N-aş putea să vă spun concluzia la care am ajuns, pentru că nu am ajuns la o concluzie, fiind tocmai vorba de mult mai multe nume”, a spus Blaga.

De asemenea, referitor la posibilitatea ca echipa de conducere a PDL să fie înnoită cu intelectuali, precum deputatul Sever Voinescu sau ministrul de Externe, Teodor Baconschi, Blaga a spus că oricare dintre aceştia i se pare potrivit pentru a avea un punct de vedere în partid.

”Oricare mi se pare potrivit, oricine poate să aibă un punct de vedere”, a menţionat Blaga.

Totodată, în legătură cu organizarea viitoare a PDL, Vasile Blaga a afirmat că cel mai important este ca Biroul Permanent Naţional al partidului să fie eficientizat, în condiţiile în care o parte dintre membrii acestuia sunt şi miniştri.

”Cel mai important lucru (…) este să ranforsăm Biroul Permanent ca atare, să-l facem mult mai practic şi mai eficient, în condiţiile în care o parte din membrii Guvernului sunt şi membrii BPN’” a spus Vasile Blaga.

Cele mai citite

Antony Blinken acuză din nou China de sprijinirea războiului rus în Ucraina

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reiterat acuzațiile la adresa Chinei privind susținerea "mașinii de război rusești" în Ucraina, în cadrul unei întâlniri...

Volkswagen își revizuiește din nou prognozele anuale din cauza performanțelor slabe și a condițiilor economice dificile

Volkswagen a anunțat vineri o revizuire negativă a previziunilor sale anuale, marcând a doua ajustare în mai puțin de trei luni. Această decizie a...

Top 7 soluții de care ai nevoie dacă găzduiești o seară cu prietenii vara

Organizezi un party la tine acasă, profitând de faptul că vremea de afară încă este bună? Vezi cum trebuie să te pregătești pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă