21 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialFetiţa de doar doi ani, dispărută într-o pădure din Prahova, a fost...

Fetiţa de doar doi ani, dispărută într-o pădure din Prahova, a fost găsită

UPDATE 21.10: Fetiţa de 2 ani dispărută, joi seara, într-o pădure din localitatea Zănoaga, judeţul Prahova, după ce a fost lăsată nesupravegheată de mamă, a fost găsită la un kilometru de casă, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că fetiţa, deşi plină de noroi, este conştientă.

”Fetiţa a fost găsită la un kilometru de casă. Pare în regulă. Va fi consultată şi vedem dacă o ducem la spital”, a spus sursa citată.

 

UPDATE 21.00: Reprezentanţii MAI au anunţat că "deşi vremea se anunţă în schimbare, la căutarile copilului din Prahova vom utiliza şi un elicopter cu termoviziune, atât cât condiţiile meteo o vor permite", potrivit unui comunicat de presă.


O fetiţă de 2 ani a dispărut, joi seara, într-o pădure din localitatea Zănoaga, judeţul Prahova. Copila fusese lăsată nesupravegheată de mamă, iar înainte de a anunţa autorităţile, aceasta a căutat-o singură, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că 16 pompieri militari caută, la ora transmiterii acestei ştiri, un copil de doi ani dat dispărut într-o pădure din comuna Dumbrava, sat Zănoaga.

Mama este cea care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile, fetiţa fiind singură în momentul dispariţiei.

”Mama a plecat de acasă împreună cu fetiţa, fiind certată cu concubinul. Ulterior s-a întors şi a lăsat copilul în apropierea casei, lângă pădure, unde stătea pe o gecuţă, alături de cei trei căţei ai lor. Mama a povestit, după ce a sunat la 112, că a intrat în casă cu intenţia de a lua ceva şi a se întoarce după fetiţă, dar nu a mai găsit-o”, a declarat Vasiloae.

Până să sune la 112, mama a căutat singură fetiţa, însă fără niciun rezultat.

 

Cele mai citite

România va avea cel mai mare skate park din estul Europei

Baza sportivă şi de agrement "Dumitru Dobrescu" din Slatina, unde municipalitatea a amenajat un skate park ce corespunde cerinţelor practicanţilor acestui sport şi care,...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...

De ce cantitate de lapte praf are nevoie un bebeluș pentru a se sătura

Hrănirea corectă a unui bebeluș este esențială pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a acestuia. Unul dintre aspectele cheie ale nutriției infantile este asigurarea unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă