27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăInternaționalÎncă un show marca Massive Attack

Încă un show marca Massive Attack

La doi ani de la primul concert în România, Massive Attack revine în Bucureşti, pentru a promova ultimul album, Heligoland.

Cine a fost la concertul din 2008 ştie deja la ce să se aştepte: Massive Attack au oferit românilor un show profesionist şi atent lucrat din punct de vedere sonor, muzical şi vizual. Nu a fost nimeni dezamăgit, duo-ul compus din Robert „3D” Del Naja şi Grant „Daddy G” Marshall au demons­trat muzica bună din Marea Britanie. Au interpretat pe lângă piese noi (pe care le-au inclus pe cel mai nou album al lor), şi câteva dintre cele mai cunoscute melodii („Unfinished Sympathy”, „Safe from Harm”, „Teardrop” sau „Karmacoma”).

Şi, cel mai important, efectele vizuale, panoul din spatele scenei, mesajele sociale au transformat concertul într-un show de lumini excepţional.

Pe 27 iunie, Massive Attack revin la Bucureşti şi vor prezenta noul lor album, „Heligoland”, apărut pe piaţă în luna februarie, după o pauză de aproape şapte ani de la precedentul al­bum de studio, „100th Window”. Album de pe care însă lipseşte piesa „All I Want”, promovată în turneul din 2008.

Recunoscuţi ca pionerii iniţiatori ai stilului trip-hop şi ca una dintre cele mai inovatoare şi mai influente trupe ale gene­raţiei lor, Massive Attack au lansat în cei 20 de ani de cariera cinci albume de studio, două EP-uri, 16 single-uri, o compilaţie şi 2 coloane sonore, vândute în mai mult de 10 milioane de exemplare.

Biletele, cu preţuri între 95 şi 175 lei, în funcţie de categorie, sunt disponibile online la Eventim.ro, în reţelele Germanos, 
librăriile Cărtureşti şi Humanitas, ma­ga­zi­nele Vodafone şi Sala Palatului. Evenimentul va avea loc la Zone Arena din car­tierul Floreasca, Bd. Barbu Văcărescu.

Cele mai citite

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...
Ultima oră
Pe aceeași temă