19.6 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSpecialMeciul lunii în Bistriţa

Meciul lunii în Bistriţa

Gloria este pregătită „să moară cu steliştii de gât” la cel mai aşteptat meci al returului, din această seară. Pentru pasionaţii fotbalului din Bistriţa, liniştea sufletească dată de sărbătorile de Paşti a însemnat doar o zi, duminică. Asta, pentru că avertizaţi, încă de săptămâna trecută, de „circulaţia” biletelor pentru meciul cu Steaua Bucureşti, din această seară, ora 20.30, bistriţenii au luat cu asalt casele de bilete luni dimineaţă.

Până în seara aceleiaşi zile, toate cele 5.000 de tichete s-au epuizat, astfel că, pentru prima oară în acest sezon, Gloria Bistriţa va juca un meci pe teren propriu cu stadionul arhiplin. Forma în care se află elevii pregătiţi de Marius Şumudică, dar mai ales vizita celor de la Steaua Bucureşti au fost principalele motive pentru care fanii Gloriei au avut un Paşte agitat. Efortul suporterilor „vampirilor albaştrii” nu a rămas fără ecou în rândul neexperimentatului, dar curajosului antrenor al ardelenilor.
„Meciul cu Steaua va fi extraordinar de greu şi cred că putem spune că va fi decisiv în lupta noastră pentru evitarea retrogradării. Am pierdut in extremis la Cluj şi sper ca băieţii meci să facă uitat acel eşec. Mă bucur când aud că biletele au fost vândute, asta înseamnă că vom avea un stadion arhiplin de partea noastră şi sperăm ca publicul să fie al 12-lea jucător şi să ne încurajeze permanent pentru a putea obţine un rezultat favorabil. Băieţii mei trebuie să moară pe teren pentru victorie”, a prefaţat Şumudică cel mai important meci de până acum de pe teren propriu al Gloriei în acest retur.

MORAL

Neînvinşi cu Steaua

Gloria Bistriţa a întâlnit-o pe Steaua de două ori în acest sezon şi de fiecare dată a reuşit să producă tristeţe în rândul roş-albaştrilor. În partida din tur, disputată pe stadionul „Ghencea”, ardelenii au reuşit un 1-1, la primul meci ca antrenor al Gloriei pentru Florin Halagian. Tot de „Armean” se leagă şi cel de-al doilea meci al sezonului, cel din optimile de finală ale Cupei României, atunci când Gloria a reuşit, pe teren propriu, să elimine formaţia bucureşteană în urma loviturilor de departajare.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Bilanțul ciclonului Boris în România: șapte morți și mii de gospodării afectate în Galați și Vaslui

Ciclonul Boris, format în nordul Italiei, continuă să provoace haos în Europa Centrală şi de Est, generând inundaţii severe și alertă în mai multe...

Reacţia unui turist din Polonia în drum spre Grecia după ce a văzut cum ninge pe Transalpina

La munte, au căzut primele ninsori din acest sezon. Pe Transalpina, drumarii deszăpezesc deja şoseaua, iar mai mulţi turişti au avut de suferit din...

Patronatele contestă ediția 2024 a programului Start-Up Nation din cauza lipsei de claritate și a finanțării generale

Unele patronate din România își exprimă îndoielile privind succesul ediției din acest an a programului Start-Up Nation, invocând lipsa de claritate din partea Ministerului...
Ultima oră
Pe aceeași temă