18.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăGarsonierele s-au vândut cel mai bine în Trident Residence

Garsonierele s-au vândut cel mai bine în Trident Residence

Relansat pe piaţă în 2009, ansamblul a fost vândut aproape în totalitate, în prezent fiind disponibile doar 14 apartamente. Majo­ritatea au fost cum­părate prin programul Prima Casă, printre cele mai vândute fiind garsonierele. Iniţial, proiectul a fost demarat în anul 2007 de către o altă companie dezvoltatoare, fiind ridicat până la nivelul doi. Construcţia acestuia însă a fost oprită până în vara anului 2009, când a fost preluat şi relansat pe piaţă de către Dadi ’93, o companie care activează în dome­niul siderurgic.  

Discount între 3 – 5% la plata cash

Proiectul a fost vândut în pro­por­ţie de 90%, în prezent fiind dispo­nibile cinci garsoniere, trei apar­tamente cu două camere, patru cu trei camere şi două unităţi duplex cu patru camere. Repre­zen­tanţii ansamblului spun că un in­teres mai mare a fost înre­gis­trat pentru unităţile cu două ca­mere, însă cel mai bine s-au vândut garsonierele. Majoritatea celor care au cum­părat în Trident Residence sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 25 – 30 ani, care au venituri ce se încadrează în clasa medie. Cele mai multe tranzacţii s-au făcut prin programul Prima Casă.
„Principiul pe care am mers a fost acela de a construi apartamente accesibile pe piaţă, majoritatea fiind orientate către programul Prima Casă. În acest moment nu mai derulăm nicio promoţie, ţinând cont de faptul că mai avem doar câteva unităţi de vânzare. Putem oferi însă un discount cuprins între 3-5%, dacă este facută plata intregrală a apartamentului”, ne spune Vero­nel Butnăruş. În prezent, preţu­rile pornesc de la 43.155 euro (TVA inclus) pentru o garsonieră de 36 mp şi ajung la 252.000 euro (TVA inclus) pentru un duplex cu patru camere de 183 mp.

Apartamentele vor fi predate în luna aprilie

Trident Residence este construit în cartierul Berceni, mai exact pe Aleea Moldoviţa, în apropiere de staţia de metrou Apărătorii Patriei şi de Spitalul Bagdasar. ­„Ne-am dezvoltat în partea de sud a oraşului datorita preţu­ri­lor mai mici decât cele din nord şi cererii în continua creştere pentru această zonă”, declară Veronel Butnăruş.. Complexul este cofinanţat de Alpha Bank în proporţie de 20%, investiţia totală ridicându-se la circa 8 milioane de euro. Până acum au fost cheltuite peste 7 milioane de euro.
Proiectul cuprinde un singur bloc format din două scări, dispus pe două subsoluri, parter şi 10 etaje, totalizând un număr de 110 unităţi locative, între care garso­niere, apartamente cu două şi trei camere şi duplexuri cu patru camere. Structura blocului este pe stâlpi şi cadre din beton cu zidărie din BCA şi termoizolaţie exterioară cu polistiren de 10 cm. Compartimentările apar­tamen­telor au fost făcute din gips-carton şi izolate termic cu vată minerală.
În apropiere se află două malluri, centre comerciale, piaţă, mij­loace de transport în comun, pozi­ţia ansamblului oferind un acces facil la celelalte zone ale oraşului. La subsolul blocului au fost amenajate 110 locuri de parcare ce pot fi achiziţionate cu 9.000 euro + TVA, existând şi posibilitatea ca acestea să fie închiriate. Parterul blocului are ca destinaţie spaţii comerciale sau de birouri. În spatele clădirii vor fi amenajate, pe o suprafaţă de 400 mp, spaţii verzi, un loc de joacă pentru copii şi o fântână arteziană. Apartamentele se predau complet finisate (gresie, faianţă, parchet, tâmplărie din PVC etc.) şi cu băile utilate. În prezent, Trident Residence se află la stadiul de finisaje exterioare, toate apartamentele sunt compartimentate şi finisate, predarea acestuia fiind preconizată către sfârşitul lunii aprilie.

 

Cele mai citite

Peste 1.000 de alerte privind riscurile produselor cosmetice mari, emise de Comisia Europeană în 2024

În 2024, Comisia Europeană a emis peste 1.000 de alerte legate de riscurile asociate produselor cosmetice de la branduri internaționale renumite, precum Dove, Nivea,...

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...

Bursele europene au închis pe creștere, impulsionate de sectorul bunurilor de uz casnic și de câștigurile din Asia-Pacific

Bursele europene au încheiat sesiunea de tranzacționare în creștere, susținute de acțiunile producătorilor de bunuri de uz casnic și de câștigurile înregistrate pe piețele...
Ultima oră
Pe aceeași temă