21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialSansa revenirii pentru echipele din sud-est

Sansa revenirii pentru echipele din sud-est

» Cele trei reprezentante ale sud-estului in Liga Nationala de handbal feminin joaca azi meciurile din etapa a XVII-a.
» Dupa un sezon mai putin reusit, cele trei vor sa sprinteze pe finalul sezonului pentru a prinde un loc de cupe europene.

Astazi sunt programate partidele din etapa cu numarul 17 din Liga Nationala de handbal feminin. CS Tomis Constanta, Dunarea Braila si Otelul Galati evolueaza toate pe teren strain si doresc sa se impuna pentru a reveni in lupta pentru locurile de cupe europene.
CS Tomis evolueaza in Capitala contra formatiei Rapid. Echipa de pe litoral vine dupa un succes extrem de important in fata echipei antrenate de fostul selectioner Gheorghe Tadici, HC Zalau. Tomitanele au reusit sa se impuna cu scorul de 27-18, la capatul celui mai bun joc din actuala editie a campionatului. Constantencele sunt la trei puncte distanta de locul sase si la sapte puncte de locul trei, ceea ce reprezinta obiectivul echipei de pe litoral. CS Tomis poate sa mai recupereze din puncte pe terenul celor de la Rapid, o echipa ce se situeaza pe penultimul loc in clasamentul Ligii Nationale. Dunarea Braila este cel mai bine plasata dintre cele trei, locul sase, si are un meci usor, pe terenul ultimei clasate, stiinta Bacau.

In ceea ce priveste Otelul Galati, echipa si-a schimbat antrenorul dupa infrangerea din etapa trecuta. Liviu Paraschiv a preluat banca tehnica de la Gabriela Artene si are misiunea de a salva un sezon care pana acum a fost dezastruos. Otelul are cel mai greu meci dintre echipele sud-estice, fetele lui Paraschiv urmand a juca pe terenul unei formatii de top, stiinta Baia Mare. Meciul constantencelor de la Rapid va incepe la ora 16.00, in timp ce partidele disputate de Dunarea si Otelul vor debuta la ora 17.00.

Cu moralul la pamant
Noul tehnician al Otelului nu a gasit o situatie tocmai placuta la Otelul, echipa care in sezonul trecut ne reprezenta cu succes in cupele europene. "La Galati am gasit o echipa numeric redusa; pe langa acest lucru avem si cateva fete accidentate. Nici la capitolul moral fetele nu exceleaza, iar linia de clasament este destul de joasa. Sper sa le aduc pe linia de plutire! Obiectivul acestui sfarsit de sezon este mentinerea in Liga Nationala", a declarat noul tehnician al Otelului. Acesta a mai antrenat pe Remin Deva, HCM Roman si Dunarea Braila.

Cele mai citite

Suceava: ISU intervine pentru salvarea unui bărbat surprins de un mal de pământ

Un bărbat a fost surprins de un mal de pământ în timp ce săpa o fântână, în localitatea Călugăreni, comuna Adâncata, au anunţat reprezentanţii...

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...

Germania și Franța cer amânarea controalelor biometrice la frontierele UE, invocând riscul de haos pentru călători

Germania și Franța au notificat Comisia Europeană că noul sistem de controale biometrice la frontierele Uniunii Europene nu este pregătit pentru implementare, relatează Financial...
Ultima oră
Pe aceeași temă