18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialShow baschetbalistic la Cluj

Show baschetbalistic la Cluj

Pentru doua zile, toti ochii baschetului european vor fi atintiti asupra orasului Cluj-Napoca, acolo unde va avea loc, astazi si maine, Final Four-ul Ligii Europei Centrale. Sala Sporturilor "Horia Demian" va fi gazda a patru meciuri, la capatul carora, in premiera pentru orasul de pe Somes, se va decerna un trofeu european.

Campioana Ungariei, Atomeromu SE Paks, vicecampioana Cehiei, Mlekarna Miltra Novy Jicin, vicecampioana Romaniei, ELBA Timisoara, si liderul la zi al Diviziei A, "U" Mobitelco Cluj, sunt echipele care au sansa sa cucereasca acest trofeu. Cele doua formatii din strainatate se vor intalni in prima semifinala, astazi, de la ora 17.30, iar mult asteptata semifinala romaneasca dintre "U" si ELBA va incepe la ora 20.00. "E bine totusi ca jucam impotriva unei echipe pe care o cunoastem aproape la perfectie si cred ca asa avem sanse mai mari de calificare in finala decat daca intalneam vreuna din celelalte doua echipe", a declarat presedintele executiv al clujenilor, Mircea Cristescu.

Daca cei de la "U" par ca se gandesc deja la finala, oficialii timisorenilor anunta ca vor juca relaxat acest Final Four. "Vom juca pentru oras si pentru echipa. Avem problemele noastre, atat financiare, cat si de lot, si nu ne putem impune ca obiectiv castigarea trofeului", recunoaste managerul banatenilor, Adrian Vermesan. Finalele vor avea loc maine, de la ora 15.30, cea mica, respectiv ora 18.00, marea finala.

» Campioana Ungariei, Atomeromu Paks, a venit la Cluj fara antrenorul Branislav Dzunici, care a demisionat din functie cu doua zile inainte de inceperea Turneului. Doua infrangeri consecutive, cu Albacomp Szekesfehervar in cupa si cu Nyregyhaza in campionat, au dus la aceasta decizie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă