11.7 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăSpecial"Delirul" lui Ionesco a ajuns la Fabrica de Pensule din Cluj

„Delirul” lui Ionesco a ajuns la Fabrica de Pensule din Cluj

Teatrul privat Sala Mica de la Fabrica de Pensule din Cluj va gazdui un spectacol de teatru deosebit. Este vorba de punerea in scena a piesei "Delir in doi, in trei… in cati vrei", de dramaturgul franco-roman Eugen Ionesco.

Spectacolul va avea loc vineri, de la ora 20.00, la sediul teatrului de pe strada Henri Barbusse, din apropierea companiei Farmec. Regia este semnata de Mihaela Panainte.
Distributia ii cuprinde pe actrita Maria Hlibovski din Piatra Neamt si pe actorul Emanuel Petran din Cluj. Un bilet de intrare costa 15 lei, iar pretul redus pentru studenti este de 10 lei. Biletele pot fi cumparate de la Galeria Quadro ori de la agentia de bilete a Teatrului National.

Fabrica de Pensule, un nou spatiu de arta contemporana aparut recent la Cluj, situat pe str. Henri Barbusse nr. 59-61, include cinci galerii de arta, doua studiouri de teatru/dans/multimedia, 17 ateliere de artisti, precum si sediul a 12 organizatii culturale. Fabrica de Pensule este un spatiu de creatie si difuzare a artei contemporane sub forma unui centru cultural independent. Proiectul este initiat de un grup de artisti, curatori, producatori si manageri culturali din Cluj animati de ideea ca arta creeaza un impact real asupra comunitatii in care lucreaza.
Centrul de arta contemporana este situat intr-o fosta fabrica de pensule si concentreaza, pe o suprafata de 2.000 mp, 29 de spatii de arta contemporana: ateliere de artisti, galerii si organizatii culturale active in domeniile artelor vizuale, dansului contemporan si teatrului. Centrul isi propune sa puna pe harta comunitatii locale, dar si pe scena artistica nationala si internationala un spatiu independent de creatie si difuzare artistica.

Cele mai citite

Polonia face investiții majore în bazele militare americane din țară

Polonia continuă să investească în bazele militare în care sunt dislocaţi militarii americani, plănuind ca, în 2025, să aloce 200 de milioane de dolari...

Basarabeni în România, „fantome” pe hârtie

În județul Iași, aproximativ 70.000 de persoane din Republica Moldova au obținut pașapoarte românești, cu domicilii fictive Republica Moldova se confruntă cu dezbateri intense cu...

Nicușor Dan, detalii despre referendum: Este necesară o prezenţă la urne de 30%

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat marţi că este necesară o prezenţă la urne de 30% pentru ca referendumul local să fie valid. Totodată, Biroul...
Ultima oră
Pe aceeași temă