17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialBruce Willis se teme de retelele de socializare

Bruce Willis se teme de retelele de socializare

Actorul american Bruce Willis spune ca este speriat de mijloacele de comunicare moderne, informeaza site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax .

Starul din seria "Greu de ucis", care a acceptat, totusi, in 2009 sa apara in thrillerul SF "Surrogates", in care tehnologia preia controlul asupra lumii, considera ca oamenii se bazeaza prea mult pe retelele sociale de pe internet pentru a comunica intre ei.

"Ceea ce ma sperie cel mai mult este pericolul care consta in faptul ca oamenii doresc sa schimbe informatii intr-un ritm tot mai rapid. Nu sunt un mare admirator al retelelor sociale in forma lor electronica. Daca s-ar produce o pana de electricitate, atunci ar trebui sa plecam cu totii acasa", a afirmat actorul american in timpul acestui interviu online.

Bruce Willis, in varsta de 54 de ani, considera ca moartea lui Michael Jackson din iunie 2009 a exemplificat foarte bine cat de mult se bazeaza societatea actuala pe tehnologie pentru a transmite informatii. "Lumea intreaga a aflat in cateva secunde sau intr-un timp foarte scurt. In urma cu 10 sau 20 de ani, ar fi fost o utopie. Informatia devine tot mai compacta si tot mai rapida", a adaugat starul american.

Vorbind si despre thrillerul SF "Surrogates", Bruce Willis a ales sa glumeasca, declarand ca acel rol i-a oferit cea de-a zecea sau a 11-a ocazie pentru a salva lumea, o aluzie la faptul ca actorul a jucat de-a lungul carierei sale in foarte multe filme de actiune.

Cele mai citite

Un întreg departament a demisionat! „Toți cei 25 de membri au plecat”

Potrivit unui raport Bloomberg, întreaga echipă de 25 de membri ai diviziei Annapurna Interactive a demisionat după ce încercările lor de a se scinda...

Studiu: Clienții băncilor românești sunt mai puțin loiali decât media europeană

Un studiu realizat de compania de consultanță în management Kearney arată că 73% dintre clienții băncilor europene și-au păstrat contul principal la aceeași instituție...

Europarlamentarul Dan Nica cere bani din Fondul European de Urgență pentru România

Rezoluția care cuprinde și țara noastră, va fi supusă la vot în Parlamentul european Într-o intervenție televizată, europarlamentarul Dan Nica a declarat că grupul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă