19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM, invincibila in campionat

HCM, invincibila in campionat

Campionii au patru victorii din tot atatea meciuri disputate in actuala editie a Ligii Nationale de handbal masculin.

Echipa campioana a Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, a inceput perfect sezonul 2009/2010. Constantenii au acumulat patru victorii din tot atatea partide disputate in noua edtie a Ligii Nationale. Dupa ce au invins la mai mult de zece goluri diferenta in primele trei runde, ultimul joc a adus si prima confruntare acerba pentru Stanescu si compania. Echipa de pe litoral s-a impus la doar un gol in fata celor de la Bucovina Suceava, scor 25-24. In ciuda diferentei mici de scor, HCM a aratat maturitate in joc, reusind sa nu cedeze in fata unei echipe artagoase, ce a condus mare parte a reprizei secunde. Finalul a fost de infarct, dar a fost adjudecat de echipa de pe litoral gratie experientei superioare. Victoria de pe terenul sucevenilor mentine gruparea de la malul marii in fruntea ierarhiei Ligii Nationale cu maximum de puncte, lucru pe care l-a mai reusit UCM Resita.

 Cele doua echipe urmeaza a se intalni in meci direct etapa urmatoare, pe 11 octombrie, in Sala Sporturilor din Constanta. Pana la disputa directa dintre cele doua fruntase ale Ligii Nationale, HCM Constanta va mai disputa un joc, de aceasta data in Liga Campionilor.

» Probleme in Europa
Echipa de pe litoral are probleme in competitia continentala. Invinsa in prima partida a grupei cu 23-26 de spaniolii de la Valladolid, HCM va da piept miercuri cu cealalta superputere a grupei, echipa franceza Montpellier HB. Meciul va avea loc miercuri, la Buzau, cu incepere de la ora 19.00.

Cele mai citite

8 motive pentru care merită să îți instalezi panouri fotovoltaice în 2024

Locuiești la casă și te gândești la variante prin care poți reduce costurile la utilități? Într-adevăr, cheltuielile lunare ale celor care stau la casă...

Klaus Iohannis va pleda pentru educația în limba franceză la cea de-a XIX-a Conferință a Francofoniei

Președintele Iohannis va participa la o masă rotundă dedicată integrării tinerilor francofoni pe piața muncii Președintele României, Klaus Iohannis, va participa la cea de-a XIX-a...

Fată de 11 ani exploatată sexual. A fost racolată de un adolescent prin metoda „loverboy“

Un adolescent de 16 ani, o femeie de 33 de ani şi un bărbat de 62 de ani sunt cercetaţi de procurorii DIICOT Neamţ,...
Ultima oră
Pe aceeași temă