7.9 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024
AcasăSpecialPrintul William se insoara in 2012

Printul William se insoara in 2012

Printul William al Marii Britanii o va lua in casatorie pe Kate Middleton cand va implini varsta de 30 de ani, scrie portalul femalefirst.co.uk.

Viitorul rege isi va oficializa relatia cu iubita sa in iunie 2012, dupa ce i-a spus lui Kate ca vrea intai sa se concentreze pe indatoririle ca pilot RAF.

Cantaretul Jules Knight, care a frecventat Universitatea St Andrew din Scotia impreuna cu cei doi, a spus: "Ei au horarit sa nu se casatoreasca deocamdata. William vrea sa astepte pana va implini 30 de ani, iar Kate nu are nicio problema cu aceasta decizie."

William si Kate, care sunt impreuna de sase ani, cu exceptia unei perioade de patru luni cand au fost despartiti, au petrecut recent vacanta in luxuriantul Mustique, dand nastere la speculatii conform carora cuplul ar fi urmat sa-si anunte logodna.

William este insa constient ca daca si-ar anunta logodna, interesul media ar deveni aproape insuportabil.

O sursa a spus ziarului britanic People: "El este foarte concentrat pe cariera si vrea sa urce cat mai sus posibil in RAF. Kate stie ca el o iubeste si ca vrea sa se insoare cu ea, dar intelege si ceea ce inseamna sa fii iubita viitorului rege."

Cele mai citite

Israelul a atacat Iranul. Netanyahu a urmărit din buncăr operațiunile

Cel puţin 5 explozii au fost raportate, iar mai multe ţinte militare din jurul capitalei Teheran şi din alte două provincii au fost lovite...
Ultima oră
Pe aceeași temă