19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialMeci decisiv pentru RCJ Farul

Meci decisiv pentru RCJ Farul

» Echipa de pe litoral intalneste sambata formatia Baia Mare, intr-un meci ce le poate aduce constantenilor calificarea in finala campionatului.

» Desi nu va evolua cu cea mai buna garnitura, echipa de pe litoral a mai invins formatia maramureseana in trecut si o poate face si sambata.

Rugby club judetean Farul se lupta in continuare pentru castigarea campionatului, o victorie urmand a aduce echipei de pe litoral al saptelea titlu din istorie. Pentru a ajunge insa sa joace cu trofeul pe masa, echipa constanteana trebuie sa treaca sambata de Baia Mare, chiar pe terenul acesteia. Intalnirea pentru biletele finalei se disputa cu incepere de la ora 11.00 si se joaca in Maramures, datorita faptului ca echipa din Baia Mare a terminat campionatul pe locul doi in clasament. Jucat in deplasare, acest meci nu da emotii, cel putin oficialilor constanteni. "Este o partida extrem de importanta, iar Baia Mare, teoretic, este favorita. Adversarul va fi sprijinit de propriii suporteri, insa putem spune ca pe noi ne va ambitiona si mai mult. Am pierdut de doua ori in fata celor de la Baia Mare in acest sezon, dar cred ca aceasta partida este cu totul speciala.

 

Miza este una uriasa, dar avem oamenii necesari, forta fizica si inteligenta tactica sa ajungem in finala", a declarat directorul executiv al gruparii de pe litoral, Aurelian Arghir. sansele la victorie sunt vazute si de antrenorul Bruce Hodder. Acesta a spus: "Ne trebuie o mobilizare si o concentrare exemplara in meciul de la Baia Mare. Am mai invins aceasta echipa in trecut si acest lucru demonstreaza ca suntem capabili sa ne calificam in finala". Partida dintre Baia Mare si Farul este vazuta de Arghir ca adevarata finala a competitiei, el fiind de parere ca echipa ce se va impune in aceasta partida va fi cea care va triumfa la finalul competitiei. In cealalta semifinala se intalnesc bucurestenii de la Dinamo si Steaua.

» Probleme medicale
Singurele indisponibilitati ale echipei de pe litoral sunt cele ale lui Ben Aoina si Claudiu Dumitru. Exista insa alti jucatori care au probleme medicale, iar prezenta lor in meciul de la Baia Mare este pusa sub semnul intrebarii. Tavarkiladze, Carpo, Gheara si Natriashvili sunt incomplet refacuti dupa accidentari mai vechi si, pana la ora jocului, sunt slabe sperante ca ei sa fie recuperati. Chiar daca se afla in imposibilitatea de a alinia cel mai bun "15", tehnicianul constantenilor nu isi face insa probleme si crede ca poate gasi in lotul avut la dispozitie suficienti jucatori din care sa alcatuiasca o echipa competitiva, capabila sa castige meciul de sambata.

Cele mai citite

VIP-uri și infractori: Arestul Central, o încrucișare de lumi

Fostul șef al Arestului Central povestește cum se întâlneau în "Beciul Domnesc" elitele cu infractorii Într-un dialog cu scriitorul Eugen Istodor, fostul șef al...
00:00:30

Noul șef al NATO, Mark Rutte, spune că prioritatea este „să ne asigurăm că Ucraina va învinge”

Noul Secretar General al NATO, Mark Rutte, spune că "prioritatea" sa este "să se asigure că Ucraina va învinge" în lupta sa împotriva invaziei...

Ploiești, campion la prețuri mici: Tariful gigacaloriei, printre cele mai mici din țară

Noul preţ va intra în vigoare din 15 octombrie, nu de la 1 noiembrie Consiliul Local Ploieşti a aprobat, joi, menţinerea preţului local al energiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă