14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024

Serial

"Anatomia lui Grey", sezonul cinci

Cu primul episod din cel de-al cincilea sezon al serialului "Anatomia lui Grey", TVR 1 isi lanseaza grila de toamna.

Din grila nu vor lipsi competitiile sportive transmise in direct, precum meciurile din Liga Campionilor si cele mai importante doua competitii de tenis, Cupa Davis si Tenis Open Romania.

 

Am fost un fan al serialului "Anatomia lui Grey" inca de la primul episod si il urmaresc in continuare, insa nu pot spune ca ce de-al patrulea sezon s-a ridicat la inaltimea celorlalte. Am urmarit inca un episod din saga Meredith/Derek, i-am vazut pe George repetand anul ca intern, pe Cristina incercand sa-si revina dupa plecarea lui Burke, pe noua prietena cam nebuna a lui Alex, dar si problemele personale ale lui Bailey si ale sefului. Ajungi la noi in case te intrebi: oare acesti oameni au vreodata un moment pentru a se bucura de viata?

Cel de-al cincilea sezon aduce o schimbare in spitalul Seattle Grace. Cu un an in urma, spitalul se numara printre cele mai bune spitale, dar la inceputul sezonului toti vor afla ca acesta se afla pe locul 12 in topul celor de referinta. Ceea ce inseamna ca a fost eliminat de pe lista urgentelor si, in majoritatea cazurilor, ambulantele transporta pacientii catre alte spitale. Weber isi face o misiune din a aduce Seattle Grace inapoi intre primele trei si asteapta sustinerea tuturor doctorilor. Ceea ce va forta fiecare personaj sa-si reevalueze atat cariera, cat si viata personala.

Bineinteles relatiile, tradarile si prieteniile nu vor lipsi nici acum. Apoi "Anatomia lui Grey" continua sa puna accent pe momente "marete" si bucurii mici indeajuns de relevant incat sa mai dorim inca un sezon.

>> Anatomia lui Grey, luni, ora 22.00, TVR 1, sezonul 5.

Primul serial romanesc de epoca

Incepand din 14 septe­m­brie, puteti urmari pe postul de televiziune Acasa cel mai indraz­net proiect romanesc de film, serialul de epoca "Aniela". O po­veste  de iubire ce va trebui sa infrunte rigorile epocii pentru a putea supravietui, ii are pe Adela Popescu, Mihai Petre, Sabina Posea si Bogdan Albulescu in rolurile principale. Distributia este impresionanta, peste 70 de mari actori ai scenei si cinematografiei romanesti intalnindu-se pe platourile de filmare al acestei pelicule. Printre ei se numara Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Florina Cercel, Stela Popescu, Dana Dembinski, Marian Ralea, Maia Morgenstern. Scenarista Simona Macovei si regizorii Iura Luncasu, Alexandru Fotea, Bogdan Dumitrescu, Mihai Bratila au inceput documen­tarea despre perioada "La Belle Epo­que" cu multe luni in urma, avand in vedere ca nu numai personajele trebuie sa se incadreze in rigorile epocii, ci si arhitectura cladirilor, designul interior, strazile si orice detaliu ce poate reda atmosfera a epocii.                    

>> Aniela, luni-vineri, ora 20.30, Acasa TV.

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă