17.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialDebut de sezon pentru HCM Constanta

Debut de sezon pentru HCM Constanta

» Campioana Romaniei la handbal masculin intalneste in primul meci oficial al sezonului pe HC Odorhei.

» Constantenii se asteapta la un meci greu, chiar daca vor avea in fata una din echipele mici ale campionatului.

Perioada de pregatire s-a incheiat pentru campionii de la Handbal Club Municipal Constanta, care incep de azi lucrurile "serioase". Echipa de pe litoral disputa primul meci oficial al sezonului. Astazi, cu incepere de la ora 11.00, Stanescu si compania intalnesc in Sala Sporturilor din Constanta pe HC Odorhei in primul joc oficial al sezonului 2009/2010.
In tabara gruparii de la malul marii cuvantul de ordine este concentrarea. Tehnicianul Zoran Kurtes a declarat ca se teme mai mult de jocurile cu echipele mici decat de cele cu echipele puternice ale campionatului. "Sa nu uitam ca in sezonul trecut nu am pierdut nici un punct in meciurile cu echipele contracandidate la titlu. Am avut in schimb probleme cu echipele mai mici.

Acest lucru ne-a facut sa sporim concentrarea la meciurile cu echipe considerate mai slabe, cum ar fi si HC Odorhei. Speram sa nu avem probleme si sa pornim cu dreptul in noua editie de campionat", a declarat tehnicianul echipei de pe litoral. Nici macar cei care au incredere maxima in echipa, oficialii clubului, nu cred ca partida cu Odorhei este una castigata dinainte. "Nu trebuie sa ne consideram invingatori dinainte. Ne asteapta un meci greu, mai ales pentru ca este primul al sezonului, iar incarcatura psihica este mare, toata lumea isi doreste sa debuteze cu un succes", a declarat Nurhan Ali, directorul executiv al gruparii constantene.

» Fara schimbari majore
HCM a renuntat in aceasta vara la cativa jucatori de baza, dar a reusit transferuri de marca. Cei mai importanti jucatori veniti la echipa de pe litoral sunt ex-dinamovistul Alexandru Dimache si sarbul Nikola Manojlovic. Daca primul are probleme medicale, mai putin grave decat se anuntase initial, sarbul transferat de la gruparea germana Goppingen este nerabdator sa debuteze in tricoul echipei de pe litoral. Acesta a ales HCM pentru a evolua in Liga Campionilor si este considerat cel mai valoros transfer al unei echipe din Romania in ultimii 10 ani.

» HCM Constanta are si in acest an ca obiective Cupa Romaniei si Campionatul National, precum si o calificare in faza optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

Cele mai citite
00:00:07

VIDEO Atac israelian asupra a ceea ce acesta susține că este Cartierul General al Serviciilor de Informații Hezbollah

Imagini publicate de armata israeliană arată ceea ce aceasta susține că este un atac asupra Cartierului General al Serviciilor de Informații Hezbollah din Beirut.În...

Ploiești, campion la prețuri mici: Tariful gigacaloriei, printre cele mai mici din țară

Noul preţ va intra în vigoare din 15 octombrie, nu de la 1 noiembrie Consiliul Local Ploieşti a aprobat, joi, menţinerea preţului local al energiei...

Meta va face schimb de informații cu două bănci britanice pentru a combate fraudele online

Meta Platforms, compania-mamă a Facebook, a anunțat că lucrează alături de două bănci majore din Marea Britanie într-un parteneriat de partajare a informațiilor, menit...
Ultima oră
Pe aceeași temă