9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialUn roman la Supercupa Europei

Un roman la Supercupa Europei

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, crede ca activitatea pe care o depune este apreciata de catre UEFA, forul european delegandu-l ca observator la Supercupa Europei dintre echipele FC Barcelona si sahtior Donetk. "UEFA m-a delegat sa fiu observator la Supercupa Europei. E un meci foarte important, desigur, si ma simt onorat. E o mare responsabilitate pentru mine, dar cu toate astea ma simt onorat. Probabil ca UEFA m-a apreciat pentru munca pe care am depus-o si m-a delegat la acest meci", a spus Lupescu.
Supercupa Europei, dintre castigatoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, si detinatoarea Cupei UEFA, sahtior Donetk, pregatita de Mircea Lucescu, va avea loc vineri, pe Stadionul Louis II din Monaco, de la 21.45.

» Meciul va fi precedat de tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor si Ligii Europa, operatiuni care vor avea loc pe 27 si 28 august.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă