15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialO noua victorie pentru Farul

O noua victorie pentru Farul

»  Echipa de pe litoral a mai acumulat o victorie in stagiul de pregatire din Italia.

»  Vlas si compania au trecut cu scorul de 2-1 de formatia AC Sangiovannese.

Seria de partide bune continua la Farul. Desi a intalnit formatii mai putin valoroase, echipa de pe litoral a reusit jocuri bune atat in partidele disputate la Constanta, cat si in cadrul stagiului de pregatire din Italia.
Ultimul succes al marinarilor s-a inregistrat in Italia si a venit in fata echipei AC Sangiovannese. Constantenii trebuiau sa intalneasca echipa din Serie B AC Cesena, aceasta a anulat meciul in ultima clipa, iar oficialii constanteni au fost nevoiti sa gaseasca o solutie "de avarie". Astfel, echipa de pe litoral a intalnit formatia Sangiovannese. Meciul nu a inceput tocmai bine pentru echipa de pe litoral, care s-a vazut condusa dupa doar cinci minute de joc. Ene i-a readus pe marinari la egalitate cu italienii in minutul 23, iar Pascovic a semnat reusita victoriei echipei de pe litoral in minutul 53. Echipa folosita de Marius sumudica in meciul cu Sangiovannese a fost: Vlas – Matel, I. Barbu, schiopu, Pascovici – C. Matei, Teekloh, Rusmir, Cristocea – M. Ene, E. Nanu.

Succesul inregistrat in fata italienilor a fost al optulea din tot atatea partide disputate in aceasta vara. Constantenii mai au programat pana la plecarea din Italia un alt meci de verificare, miercuri de la ora 18.00. Intoarcerea la Constanta este programata pe 6 august. Pana la startul campionatului, 15 august, constantenii doresc sa mai perfecteze un joc amical, la Constanta.

» Gosic si Rastovac nu vor sa plece
O data cu preluarea echipei de catre noii patroni, acestia au mostenit si cateva contracte substantiale ale unor jucatori care nici nu intra in vederile lui sumudica. Doi dintre acestia sunt Andrej Rastovac si Dragan Gosic. Clauzele contractuale fac imposibila concedierea celor doi, dar pana la urma conducerea se pare ca a gasit o solutie pentru a scapa de ei. Acestia au primit oferte de transfer de la un club din Azerbaidjan, oferte ce par a fi convenabile. In aceste conditii, Rastovac si Gosic ar putea parasi echipa si astfel sa scuteasca bugetul Farului de o "gaura neagra".

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă