16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialExpozitii 23 - 29 IULIE

Expozitii 23 – 29 IULIE

Paul Constantin

"Imagini construite grafic"
Pictura. Interesante sunt tehnicile inedite cum ar fi desenul cu piciorul sau mozaicul din coaja de ou. Din pluta, Paul Constantin (foto) a realizat, jongland cu suprafetele in tonuri de ocru, un portret de mari dimensiuni a lui Petre Tutea. In expozitia de la Galeria Ana, Paul Constantin vine cu o pictura la care miza intalnirii sunt subiec­tele abordate din multele aspecte interesante ce au aparut in jurul artistului.
GALERIA ANA (Str. Pangratti nr. 25, tel. 021.231.11.80). Expozitia este deschisa pana pe 10 august.

Emanoil Mazilu

"Peisaje la Dunare"
Pictura. Armonia dealurilor din zona Dunarii la Cazane, cu fluviul strecurandu-se printre munti. Imaginile descriptive, cu calmul lor inefabil, abordate in respectul clasicilor, primesc culori cu vibratii unice. Cate o tusa gestuala parca scapa retinerii cu care
sunt tratate suprafetele pictate si le ofera substanta.
HILTON ART CLUB SI GOLD ART GALLERY (Str. Episcopiei nr. 1-3, Hotel Athenee Palace Hilton). Expozitia este deschisa pana pe 30 iulie, intre orele 9.00 si 21.00.

Aurelia Mihai

"The Social Being of Truth"
Video. Expozitia cuprinde sapte piese video, realizate intre anii 2002 si 2008, lucrari ce i-au adus artistei numeroase distinctii internationale. In selectia acestora artista foloseste diverse mecanisme si strategii relevante pentru intelegerea relatiei dintre arta si societate.
MUZEUL NATIONAL DE ARTA CONTEMPORANA (Str. Izvor nr. 2-4, Palatul Parlamentului – aripa E4, tel. 021.318.91.37). Expozitia este deschisa pana pe 30 august.

KulturKontakt Austria,
Forumul Cultural Austriac

"Grenzenlos"
La 20 de ani de la infiintare, KulturKontakt Austria ne propune o expozitie retrospectiva cu artistii romani care au beneficiat de-a lungul timpului de programul de rezidente al organizatiei. Momentul aniversar aduce implicit in discutie schimbarile politice si culturale marcate in ’89 de caderea zidului Berlinului. CENTRUL NATIONAL AL DANSULUI (Teatrul National "I.L. Caragiale", Bd. N. Balcescu
nr. 2, tel. 021.319.73.82). Expozitia este deschisa pana pe 15 august.

Andrei Birsan

"Ia-ma si pe mine-n zbor"
Fotografie. Asociatia "Bucurestiul meu drag", infiintata in 2007, si-a propus sa contribuie la desco­perirea farmecului locului, a oamenilor si a traditiilor care au construit Bucurestiul. Acum, ne delecteaza cu imagini din istoria aviatiei romanesti si a oamenilor care au scris-o: Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Henri Coanda, Smaranda Braescu, Radu Manicatide.
STATIA DE METROU DRISTOR 1. Expozitia este deschisa pana pe 31 iulie.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă