15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM a demarat pregatirea externa

HCM a demarat pregatirea externa

» Campioana Romaniei la handbal masculin a plecat in Serbia pentru primul stagiu de pregatire extern.

» Cu un lot asemanator cu cel din sezonul trecut, echipa de pe litoral doreste sa cucereasca titlul cu numarul cinci si sa acceada in optimile Ligii Campionilor.

Aproximativ o luna si jumatate ne desparte de startul unui nou sezon handbalistic intern, un sezon in care HCM Constanta va fi din nou printre principalii actori. Chiar daca nu a facut inca transferuri de marca, lotul echipei de pe litoral este la fel de puternic precum cel din campionatul trecut, cand a reusit sa cucereasca titlul de campioana.
Acest lot, condus si el de acelasi staff tehnic, Zoran Kurtes/Eden Hairi, a plecat ieri in Serbia, unde va sta pana pe 2 august. Cantonamentul este efectuat in localitatea Zlatibor si in cadrul sau se vor disputa si doua jocuri de verificare in compania macedonenilor de la Vardar Skopje. "Acest prim cantonament este unul de implementare a ideilor de joc. Reacomodarea la efort s-a facut la Constanta, iar acum trebuie sa demaram pregatirea sistemului de joc pe care il vom folosi in sezonul viitor. Jucam doar doua partide amicale, insa este suficient pentru a pune bazele unei tactici care sa ne ajute in campionatul urmator, un campionat ce se anunta foarte greu", a declarat la plecare secundul Eden Hairi.

HCM a plecat in Serbia cu autocarul, in acesta urcandu-se 18 jucatori. Popescu, Stanescu, selaru – portari; Nicolae, Csepreghi, Pavlovic, Adzic – interi stanga; Sadoveac, Muresan – interi dreapta; Baiceanu, Sas, Schuch – pivoti; Timofte, Sabou, Buricea – extreme stanga; Toma, Vukovic – extreme dreapta; Dimache – coordonator.
Dupa acest cantonament, HCM va efectua un altul, la Novi Sad, unde HCM va disputa mai multe partide in compania unor formatii din Serbia. Cea mai importanta perioada de pregatire este insa programata intre 26-31 august, atunci cand HCM va participa la un turneu amical, unde va juca mpotriva echipelor Gorenje (campioana Sloveniei), Chambery (vicecampioana Frantei) si Steaua Bucuresti.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă