15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialVasile Maftei, pentru trei sezoane la Unirea Urziceni

Vasile Maftei, pentru trei sezoane la Unirea Urziceni

Fundasul echipei Rapid Vasile Maftei a semnat ieri un contract valabil trei sezoane cu gruparea Unirea Urziceni si se va alatura lotului condus de Dan Petrescu direct in cantonamentul din Scotia.
"Incepand din 15 iulie, capitanul din ultimele sezoane al Rapidului, Vasile Maftei, a devenit jucatorul Unirii Urziceni, echipa cu care are sansa sa debuteze in grupele Ligii Campionilor. Solicitat de campioana Romaniei, fundasul rapidist a primit si acceptul clubului giulestean, care, tinand cont de ceea ce a facut Maftei pentru Rapid, a fost de acord sa cedeze jucatorul. Fostul, de acum, capitan al Rapidului a devenit pentru trei ani jucatorul Unirii si a marturisit ca ii va fi foarte greu sa joace impotriva echipei sale de suflet, consolandu-se cu ideea ca nu va evolua pentru una dintre rivalele traditionale ale visiniilor", scrie site-ul oficial al Rapidului.
Vasile Maftei a evoluat pentru ultima oara in tricoul formatiei Rapid in amicalul de ieri de la Goch, cu Ankaraspor, dupa care a plecat spre Scotia, locul de cantonament al echipei antrenate de Dan Petrescu.

In varsta de 28 de ani, Vasile Maftei a evoluat opt ani la Rapid, echipa pentru care a jucat in 211 meciuri in prima liga, si a marcat noua goluri. Palmaresul sau la gruparea giulesteana include un titlu de campion al Romaniei (2003), trei cupe ale Romaniei (2002, 2006 si 2007) si trei supercupe (2002, 2003 si 2007), precum si participarea in sferturile de finala ale Cupei UEFA (2006).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă