15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialSumudica, multumit de evolutia echipei

Sumudica, multumit de evolutia echipei

» Dupa mai bine de o saptamana de pregatire, antrenorul Farului este satisfacut de felul in care evolueaza echipa.

» sumudica doreste sa mai faca modificari in lot, dar nu substantiale.

Ajunsa in esalonul secund dupa un sezon 2008/2009 dezastruos, echipa FC Farul doreste sa revina pe prima scena fotbalistica a tarii cat mai repede cu putinta. Conform spuselor noului tehnician, Marius sumudica, echipa de pe litoral nu ar trebui sa aiba probleme in a promova chiar sezonul urmator. In ceea ce priveste situatia actuala a echipei, tehnicianul marinarilor spune: "Ca in orice stagiu de pregatire este greu, dar eu sunt multumit de cum se prezinta jucatorii si sper sa fim feriti de accidentari. Este cel mai important in aceasta perioada hotaratoare pentru acumulari care vor ajuta in viitor, in campionat".

Daca antrenamentele decurg bine, staff-ul tehnic inca mai poate suferi modificari, la fel ca si lotul. "O sa mai renunt la vreo 2-3 jucatori care insa vor fi inlocuiti cu altii. Nu pot da inca nume pentru ca inca sunt in discutii si as putea sa periclitez tratativele. Pe banda dreapta vreau sa ma intaresc pentru ca in rest toate posturile sunt cam acoperite. In principal, este vorba de postul de fundas, asta in cazul in care Matel va pleca. Nu are oferte, dar ma astept la orice, pentru ca este un jucator cu o cota, tanar si care probabil va starni interesul multora. Pana la sfarsitul saptamanii voi stabili si staff-ul tehnic", a spus sumudica.

» Cantonament la Montecatini
Cea mai importanta perioada de pregatire a marinarilor va incepe pe 25 iulie si va dura 11 zile. Farul merge in celebra statiune italiana Montecatini, unde va sustine si cinci jocuri amicale. "Nu ma intereseaza meciurile disputate aici, cu echipe de talia noastra, abia la Montecatini vreau sa vad echipa", a spus sumudica.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă