15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul si-a verificat jucatorii

Farul si-a verificat jucatorii

Noul tehnician al Farului a avut ocazia de a-si vedea la lucru jucatorii intr-o partida scoala.

 

FC Farul se afla in plina pregatire a sezonului competitional 2009/2010. Cu o noua conducere tehnica si administrativa, echipa de pe litoral incearca revenirea imediata in primul esalon fotbalistic al tarii. Noul tehnician al marinarilor, Marius sumudica, a intrat in paine inca din primele zile, stabilind un program intensiv, cu doua antrenamente pe zi si o serie de jocuri de verificare. Unul dintre acestea s-a disputat ieri, in familie. Echipa mare a Farului a dat piept cu cea secunda, ce evolueaza in esalonul al treilea. Victoria a apartinut primei echipe, care s-a impus cu scorul de 3-1. Jocul a fost intins pe durata a doua reprize de cate 50 de minute, pe parcursul fiecareia evoluand alti jucatori. In prima parte, sumudica a trimis in teren jucatorii pe care va conta mai putin, multi dintre ei fiind chiar pasibili de concediere. Aceasta prima repriza a fost castigata de Farul II, care a marcat in minutul 32 prin nigerianul Uche.

In mitanul secund au intrat titularii, iar de partea cealalta echipa Farul II a schimbat si ea garnitura. Portughezul Chico a egalat printr-o executie simpla, Patrascu a adus pe Farul in avantaj cu un sut de la aproximativ 22 de metri iar Nanu a stabilit scorul final marcand cu un sut din unghi. Printre marinarii verificati de sumudica s-a aflat si un jucator venit de la Bacau. Acesta a evoluat pe partea stanga a defensivei atat in prima parte, cat si in cea secunda, alaturi de titulari.

» Cantonament in Italia
Conducerea administrativa alaturi de staff-ul tehnic au stabilit programul echipei pentru perioada urmatoare. Dupa un stagiu de pregatire centralizat la baza proprie, pe 25-26 iulie, echipa de pe litoral va pleca intr-un cantonament de 11 zile la Monte Cattini, in Italia. Aici, echipa de pe litoral si-a programat deja doua jocuri amicale, cu Mantova (Serie B) si Lucheze (Serie C1), iar la momentul actual se incearca aranjarea unui joc cu Livorno.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă