14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul isi schimba oficial patronul

Farul isi schimba oficial patronul

» In cadrul Adunarii Generale a Membrilor Fondatori de azi, se va oficializa protocolul de preluare a Farului de catre omul de afaceri bucurestean Giani Nedelcu.

» Dupa noua ani la carma echipei de pe litoral, Gheorghe Bosanceanu paraseste de tot barca marinarilor.

Viitorul Farului, bun sau rau, incepe azi, cand va fi instalata noua conducere. Dupa ce vineri au semnat un protocol de preluare a gruparii de pe litoral, reprezentantii firmelor Maritima Sport SA si Platinium SA vor face oficiala intelegerea si in cadrul Adunarii Generale a Membrilor Fondatori, programata in aceasta dupa-miaza. Conform acestui protocol, toate drepturile avute de Maritima Sport SA, firma lui Bosanceanu, vor fi trecute in dreptul firmei Platinium SA, firma la care actionar majoritar este Giani Nedelcu, un om de afaceri bucurestean. Platinium SA are domeniul de activitate telecomunicatiile si are principala retea de cablu, telefonie si internet din sectorul 3 al Capitalei. Principalul motiv pentru care Nedelcu a ales Constanta este acela ca doreste sa intre cu firma lui si pe piata de la malul marii. Nedelcu nu este strain de fotbal. Acesta a mai fost finantator la echipele Rocar Bucuresti si stiinta Bacau, grupari care au evoluat in esalonul secund. Cel care va dirija la Farul, Mircea Crainiciuc, a anuntat ca noul antrenor principal al Farului este, de astazi, Marius sumudica. "Marius a semnat pe doi ani. In primul sezon are obiectiv clar promovarea in Liga I, iar in al doilea construirea unei echipe care sa nu aiba emotii la retrogradare", a declarat Crainiciuc. De asemenea, acesta a anuntat ca va pastra in staff-ul tehnic si o parte din actuala distributie constanteana. Totodata, Crainiciuc este deja in discutii pentru aducerea catorva jucatori care trebuie sa umple golurile lasate de transferurile lui Gerlem, Bacila, Voiculet si Denis Alibec.

Transfer
Alibec a ajuns la Inter
Primul antrenament al marinarilor de dupa pauza de vara nu il va mai gasi in lotul constantean pe tanarul Denis Alibec. Acesta a facut obiectul celui mai important transfer al echipei de pe litoral. Constanteanul a ajuns in curtea campioanei Italiei, Internazionale Milano, acolo unde mai evolueaza si capitanul nationalei, Cristian Chivu. Alibec a semnat cu gruparea din Cizma pe o perioada de patru ani si in prima instanta va evolua la echipa de tineret a formatiei pregatite de Jose Murinho.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă