16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialPatru sanse la medalii la CE de kaiac-canoe

Patru sanse la medalii la CE de kaiac-canoe

» Romania va fi reprezentata astazi si maine in patru finale, pe distantele de 1.000 si 500 m, la Campionatele Europene de kaiac-canoe care se desfasoara la Brandenburg in Germania.

 

Din pacate, ieri, cand au avut loc bataliile pentru medalii pe distantele de 200 m, sportivii nostri n-au reusit sa urce pe podium, desi au tras in doua finale. La C1 – 200 m, Florin Mironcic a trecut penultimul linia de sosire, dupa ce castigase seria si semifinala, iar la C2 – 200 m,  Iosif Chirila si Victor Mihalache au sosit ultimii.
Florin Mironcic si colegii sai, care nu sunt specialisti in probele pe 200 m, de viteza, de altfel probe neolimpice, vor mai avea posibilitatea sa urce pe podium astazi si maine. La canoe simplu pe 1.000 m, Florin Mironcic a castigat seria si s-a calificat direct in finala, iar pe distanta de 500 m a fost al doilea, urmand sa concureze in semifinalele de maine dimineata. Echipajul masculin de kaiac 4, Porcarasu-Mitrea-Costea-Gavrila, care ieri n-a reusit sa obtina accesul in finala de la K 4 – 200 m, va trage in ultimul act pe 1.000 m, dupa ce s-a clasat pe locul 3 in serie. Tot pe pozitia a treia in serie au trecut linia de sosire Liviu Dumitrescu si Catalin Costache, la C2 –1.000 m, si se vor lupta azi pentru un loc pe podium. La C2 – 500 m, Iosif Chirila si Victor Mihalache s-au clasat pe locul 3 in serie, dar au prins totusi finala probei, programata maine.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă